Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 71-77 ΤΕΛΙΚΟ – Ήττα μέσα στο ΣΕΦ

23:00 5/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο κατάμεστο ΣΕΦ την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, για την 12η αγωνιστική της Euroleague, λίγους μήνες μετά την ήττα του στον τελικό της διοργάνωσης.

Δυνατό crash test στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εντός έδρας την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης (ρεκόρ 10-1), μία εβδομάδα μετά την πρώτη ήττα της «βασίλισσας» στη Euroleague (100-99, από τη Φενέρμπαχτσέ στην παράταση, μέσα στην Πόλη).

Ένα “remake” του τελικού της Euroleague, στο Κάουνας, τον περασμένο Μάιο, όταν ο Σέρχιο Γιουλ… στέρησε ένα τέταρτο αστέρι στη φανέλα των παικτών του Ολυμπιακού, με την πολυνίκη Ρεάλ Μαδρίτης να φτάνει τις ένδεκα κατακτήσεις!

Οι Πειραιώτες έχουν ρεκόρ 6-5 και προέρχονται από την ήττα με 85-77 από τη Μονακό στη διοργάνωση, ενώ το Σάββατο έκαναν περίπατο (54-96) στο Λαύριο για τη Stoiximan Basket League.

Το ντεμπούτο του Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό μεταφέρθηκε για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου, το οποίο ακολουθεί, ενώ δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος ο Γουίλιαμς-Γκος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται κόντρα στον Ολυμπιακό (όπως και απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR) χωρίς τον Σέρχι Ροντρίγκεθ, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο ισχίο.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα επιστρέψει στην Ισπανία μετά το ματς με τους «ερυθρόλευκους», καθώς δύο ημέρες αργότερα, την Πέμπτη (7/12, 21:15) αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 13η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου την Παρασκευή (8/12, 21:15), η οποία από την τρέχουσα σεζόν έχει στην τεχνική ηγεσία της τον πρώην προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο.

Διαιτητές: Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Μικέλε Ρόσι (Ιταλία).

To άρθρο Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 71-77 ΤΕΛΙΚΟ – Ήττα μέσα στο ΣΕΦ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα