Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Αυτές είναι οι φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται οι «ερυθρόλευκοι»

09:30 24/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Ήταν ένα ντέρμπι με ένταση, με τον Ολυμπιακό να χάνει εντός έδρας από την ΑΕΚ και να έχει έντονα παράπονα για τη διαιτησία του ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-1 από την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι “ερυθρόλευκοι” διαμαρτύρονται για την διαιτησία της αναμέτρησης, έχοντας έντονα παράπονα από τα “σφυρίγματα” του διαιτητή, Ντάβιντε Μάσα (Ιταλία) αλλά και του team του VAR (του Μάρκο Πιτσινίνι και του Πολυχρόνη Κωσταρά).

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως έγινε διαιτητικό έγκλημα και επικεντρώνονται σε τέσσερις φάσεις. Αρχικά, στη φάση του 13’, ζητώντας πέναλτι υπέρ του Μπακαμπού, σε σπρώξιμο του Βίντα, μέσα στη μεγάλη περιοχή

Ακολούθως, οι Πειραιώτες «φωνάζουν» για αποβολή του Σιμάνσκι, σε μαρκάρισμα -από πίσω και με τις τάπες- στον Βαλμπουενά

Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτύρονται για το πέναλτι που δόθηκε στον Βίντα και από το οποίο προέκυψε το 1-2 της Ένωσης.

Τέλος, στον Ολυμπιακό ζητούν φάουλ του Άμραμπατ στο ξεκίνημα της φάσης του τρίτου γκολ της ΑΕΚ. Και στις τέσσερις αυτές φάσεις, οι «ερυθρόλευκοι» για το ότι ο VARίστας δεν συνέστησε να γίνει ανασκόπηση της φάσης.

To άρθρο Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Αυτές είναι οι φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται οι «ερυθρόλευκοι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Αυτές,olybiakos – aek, aftes