Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Αρχηγική ομιλία από Ελ Αραμπί και Φορτούνη

15:00 7/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Μπορεί να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ, αλλά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πέρασε το… μήνυμά του στους παίκτες των Πειραιωτών, ενόψει του ντέρμπι της Super League. Ανάλογη ομιλία έκανε και ο Κώστας Φορτούνης.

Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο Κώστας Φορτούνης μάζεψαν τους παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια του Ρέντη,

πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης της ομάδας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με σκοπό να “ντοπάρουν” ψυχολογικά τους πάντες.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο Έλληνας άσος, λέγοντας μεταξύ άλλων στους: “Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, όταν είμαστε στο γήπεδο πρέπει να τα δίνουμε όλα. Και αυτό δεν συνέβη στο παιχνίδι με τη Λαμία. Πρώτος εγώ δεν ήμουν καλός. Όμως, είμαστε καλή ομάδα, έχουμε ποιότητα, έχουμε δουλέψει πολύ και τώρα πρέπει να αντιδράσουμε.

Πρέπει όλοι μαζί να βγούμε μπροστά, ενωμένοι, γιατί βλέπουμε ότι δεν έχουμε περιθώρια για λάθη. Όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους, έχουμε την ποιότητα και τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε, αλλά πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να παλεύουμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε ευθύνη απέναντι στην ομάδα, στον κόσμο και τους εαυτούς μας να νικάμε και πρέπει να το δείξουμε από εδώ και πέρα”.

Ακολούθως ο Ελ Αραμπί τόνισε στους συμπαίκτες του πως: “Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να αντιδράσουμε. Να βγούμε μπροστά, να ξυπνήσουμε και να δείξουμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας. Οι πιο παλιοί παίκτες να δείξουν τον δρόμο, αλλά και οι νεότεροι να δείξουν την ποιότητά τους. Όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα τώρα που έχουμε μεγάλα παιχνίδια μπροστά μας. Είναι η στιγμή όλοι να μιλήσουμε με τους εαυτούς μας και να αποφασίσουμε τι θέλουμε. Είμαστε όλοι μεγάλα παιδιά και πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Παίξτε για την ομάδα, για την αξία και το όνομά σας.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε μόνο τον Φορτούνη ή τον Ποντένσε να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Όλοι πρέπει να συμμετέχουμε στο παιχνίδι, να παλεύουμε, να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει να δίνουμε τα πάντα στο γήπεδο για να κερδίζουμε, δεν γίνεται αλλιώς. Να είμαστε ενωμένοι και να προσπαθούμε για τους βαθμούς. Χρειάζεται σε κάθε παιχνίδι να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξέρουμε ότι στον αγώνα με την ΑΕΚ δεν θα έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Πρέπει να παλέψουμε πολύ για να κερδίσουμε. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, αλλά και εμείς έχουμε ποιότητα, γιατί είστε όλοι καλοί παίκτες και μπορούμε να τους κερδίσουμε, το έχουμε αποδείξει τα τελευταία χρόνια. Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι να πάρουμε τη νίκη και να προχωρήσουμε για το πρωτάθλημα”.

To άρθρο Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Αρχηγική ομιλία από Ελ Αραμπί και Φορτούνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα