Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου LIVE: Άνετο προβάδισμα για τους Πειραιώτες

21:09 8/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ για την 13η αγωνιστική της Euroleague. Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr.

Με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στην Euroleague,

ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ, σε αναμέτρηση όπου θα κάνει το ντεμπούτο του ο Φίλιπ Πετρούσεφ με τα ερυθρόλευκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξεκίνησαν καλά τη «διαβολοβδομάδα» που διανύουμε στη Euroleague, καθώς ηττήθηκαν 77-71 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και “έπεσαν” στο 6-6. Oι Βαυαροί έχουν τρεις σερί νίκες στη διοργάνωση, ανεβάζοντας έτσι το ρεκόρ τους στο 6-6.

Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου από το newsit.gr

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος είναι στην τελική ευθεία για να επιστρέψει στη δράση. Δεν υπολογίζεται ακόμη και ο επίσης νεοαποκτηθείς Ναζ Μήτρου-Λονγκ, καθώς θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Πιο σημαντικές είναι οι απουσίες της Μπάγερν Μονάχου. Οι Γερμανοί θα στερηθούν των υπηρεσιών των Βλάντιμιρ Λούτσιτς. Αντρέας Ομπστ, Λεάντρο Μπολμάρο και Νίκλας Βίμπεργκ και του Σερζ Ιμπάκα. Ο τελευταίος είναι πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και η απουσία του είναι τρομερά σημαντική, μιας και αποτελεί τον καλύτερο παίκτη των Γερμανών.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Τζόρντι Αλιάγκα (Ισπανία) και Ιγκόρ Ντραγκόγεβιτς (Μαυροβούνιο).

To άρθρο Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου LIVE: Άνετο προβάδισμα για τους Πειραιώτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου LIVE, 13η, Euroleague,olybiakos – bagern monachou LIVE, 13i, Euroleague