Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα 5-2 LIVE: Γκολ και από τον Ελ Αραμπί

21:47 14/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Μπάτσκα Τόπολα στο άδειο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για την 6η και τελευταία αγωνιστική στον πρώτο όμιλο του Europa League, σε ένα ματς που θα κρίνει την τρίτη θέση και την πρόκριση στο Conference League.

Μετά από δύο “βαριές” ήττες από Γουέστ Χαμ και Φράιμπουργκ, ο Ολυμπιακός

χρειάζεται τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα, για να μείνει τρίτος στη βαθμολογία και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα play off του Conference League.

Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα από το Newsit.gr

Οι “ερυθρόλευκοι» έχουν το πάνω χέρι για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Βρίσκονται στο +3 από την Σερβική ομάδα και γνωρίζουν πως χρειάζεται -απλά- να μην ηττηθούν στο “Καραϊσκάκης” για να περάσουν στο Conference League.

Η απουσία του κοινού των Πειραιωτών αλλάζει τις συνθήκες του αγώνα. Το παιχνίδι διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών μετά την απόφαση της κυβέρνησης στο πλαίσιο των μέτρων για την οπαδική βία.

Απ’ την άλλη, η σερβική ομάδα δεν έχει τίποτα να χάσει και χρειάζεται μόνο νίκη, προκειμένου να κάνει μια τεράστια έκπληξη. Να αναφέρουμε ότι η Μπάτσκα Τόπολα έχει έως τώρα μια ισοπαλία στον όμιλο, αυτή με τον Ολυμπιακό στην έδρα της (2-2).

Στο αγωνιστικό μέρος, Πορόσο, Φρέιρε είναι τα προβλήματα του Ολυμπιακού για το εν λόγω ματς, ενώ ο Ποντένσε είναι διαθέσιμος, όπως και ο Γιόβετιτς.

Διαιτητής θα είναι ο Μάρτεν Κρογκ από την Δανία.

 

To άρθρο Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα 5-2 LIVE: Γκολ και από τον Ελ Αραμπί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα LIVE, Europa League,olybiakos – batska topola LIVE, Europa League