Ολυμπιακός – Φαλ: «Όσο κερδίζουμε, κοιμάμαι καλά»

13:59 23/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Μουσταφά Φαλ υπέγραψε τη νίκη του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι σημασία για εκείνον είναι να κερδίζει η ομάδα και όχι να πετυχαίνει πόντους.

Ο Μουσταφά Φαλ σημείωσε μόλις 2 πόντους κόντρα στη Βιλερμπάν, ωστόσο είχε 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 8 τάπες. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από τον σέντερ του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος γίγαντας μίλησε σε γαλλικά ΜΜΕ

και εξήγησε ότι εάν η ομάδα του παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει τότε εκείνος είναι ικανοποιημένος και «μπορεί να κοιμάται καλά».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παίρνω όσες προσπάθειες μπορώ να πάρω. Θέλω να κερδίζω και δεν πιέζω ποτέ τίποτα. Το να σκοράρω 0 ή 20 πόντους δεν έχει σημασία για μένα. Θέλω να κερδίζω. Όσο κερδίζουμε, κοιμάμαι καλά. Προσπαθώ να κάνω αυτό που μου ζητάει η ομάδα.
Σήμερα το βράδυ βρήκα τους συμπαίκτες μου, βρήκα χώρους.

Έκανα τη δουλειά μου. Δεν σούταρα πολύ γιατί ο αγώνας έδωσε στους περιφερειακούς παίκτες πολλά ανοιχτά σουτ και ήταν σε ρυθμό. Αυτό είναι το καλό αυτής της ομάδας. Κανείς δεν το αναγκάζει.

Είτε κάνεις 2 είτε 15 βολές, δεν έχει σημασία. Αυτό είναι που μας έκανε επιτυχημένους τα τελευταία δύο χρόνια και αυτή είναι η φιλοσοφία με την οποία πρέπει να επανασυνδεθούμε αν θέλουμε να επιστρέψουμε στο Final Four».

To άρθρο Ολυμπιακός – Φαλ: «Όσο κερδίζουμε, κοιμάμαι καλά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – Φαλ, Όσο,olybiakos – fal, oso