Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ LIVE για το Europa League

19:16 26/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Γουέστ Χαμ σε ένα κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ψάχνοντας την πρώτη νίκη του στη διοργάνωση.

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Φράιμπουργκ και την ισοπαλία στη Σερβία, ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών κόντρα στη Γουέστ

Χαμ, στη “μάχη” για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ από το Newsit.gr

Ολυμπιακός και Γουέστ Χαμ έχουν συναντηθεί μια φορά στην Ευρώπη. Ήταν το μακρινό 1965, όταν κληρώθηκαν στον β΄ γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων, το οποίο είχε κατακτήσει μερικούς μήνες πριν η Γουέστ Χαμ και μετείχε ως κάτοχος στην επόμενη διοργάνωση.

Στον αγώνα του Λονδίνου η ομάδα του Ρον Γκρίνγουντ, πολύ ισχυρή τότε, επιβλήθηκε εύκολα με 4-0 των «ερυθρόλευκων» του Μάρτον Μπούκοβι. Ο θρυλικός και μετέπειτα Σερ, Τζεφ Χαρστ, είχε σκοράρει δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο (24΄, 43΄), δίνοντας τη σκυτάλη στους Μπάιρν (56΄) και Μπράμπρουκ (72΄) στο δεύτερο. Στη ρεβάνς, δύο γκολ του επίσης πολύ μεγάλου Πίτερς έφεραν το 2-0 αλλά ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να αποφύγει μια δεύτερη ήττα με το αυτογκόλ του Μπόβινγκτον και το πέναλτι του Πολυχρονίου. Ο αγώνας της Πέμπτης θα διεξαχθεί σε ένα κατάμεστο “Καραϊσκάκης”, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να ανακοινώνει sold out.

To άρθρο Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ LIVE για το Europa League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ LIVE, Europa League,olybiakos – gouest cham LIVE, Europa League