Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-4 LIVE: "Εφιαλτική" βραδιά για τους Πειραιώτες

19:39 7/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο “Καραϊσκάκης” για τον πρώτο αγώνα στους “16” του Conference League, με στόχο το προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει λόγω πολέμου, στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία.

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις και τις δύο νίκες επί της Φερεντσβάρος στα μπαράζ, ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να κάνει το πρώτο “βήμα” κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για να βρεθεί στα προημιτελικά

του Conference League.

Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Newsit.gr

Οι Πειραιώτες μετρούν επτά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μάλιστα πετύχει το 6/6 με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο τους και θέλουν να πιστοποιήσουν την καλή αγωνιστική τους κατάσταση και να βρεθούν για πρώτη φορά στην Ιστορία τους να αγωνίζονται Απρίλιο μήνα στα Κύπελλα Ευρώπης.

Εκτός αποστολής στον Ολυμπιακό έμεινε ο Αλεξανδρόπουλος εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση, ενώ οι Ναβάρο, Μαρτίνς, Καμπράλ, Βέζο, Άμπι, Μπιανκόν και Μπρίνιτς δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα της UEFA. Ο Ροντινέι παρά τις ενοχλήσεις αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Εντυπωσιακή σεζόν κάνει η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πέραν του ότι είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα στο Ισραήλ (+1 από την πρωταθλήτρια Μακάμπι Χάιφα), έχει και μια εξαιρετική παρουσία στην Ευρώπη, έχοντας μόνο μια ήττα (2-0 από τη Γάνδη) σε δώδεκα αγώνες και συνολικά εννιά νίκες τερματίζοντας πρώτη στη φάση των ομίλων.

Εκτός μάχης στην Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι οι τραυματίες αμυντικοί Ντέρικ Λούκασεν, Ραζ Σλόμο και Σεράν Γεϊνί. Εκτός έμειναν επίσης ο επιθετικός Γιόνας Μαλέντε που δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά και ο Νταν Μπίτον (ρήξη χιαστών). Να αναφέρουμε ότι στο “Καραϊσκάκης” θα βρίσκονται και περίπου 1.500 φίλοι των Ισραηλινών.

Να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν τα πηγαίνει καλά κόντρα σε ομάδες από το Ισραήλ. Μετράει μόλις μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε οκτώ αγώνες, αλλά και τρεις αποκλεισμούς.

Διαιτητής στην αναμέτρηση του “Καραϊσκάκης” ορίστηκε από την UEFA ο Άγγλος, Κρεγκ Πόουσον (Α΄ κατηγορία). Βοηθοί του είναι οι Σάιμον Μπένετ, Ίαν Χούσιν και στο VAR ο Κρις Κάβανο με βοηθό τον Τζάρεντ Ζιλέ.

To άρθρο Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-4 LIVE: "Εφιαλτική" βραδιά για τους Πειραιώτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE, Conference League,olybiakos – makabi tel aviv LIVE, Conference League