Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ποιοι ξένοι παίκτες θα κοπούν από το Super Cup

11:34 27/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν στο μπάσκετ, συμμετέχοντας το διήμερο 29-30/9 στο Super Cup στη Ρόδο.

Ο νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη

στα ημιτελικά, ενώ ο ενισχυμένος Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν θα παίξει με τον ΠΑΟΚ με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Super Cup.

Ο “αιώνιος” τελικός είναι κάτι παραπάνω από πιθανός, με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Τις επόμενες μέρες, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Εργκίν Αταμάν καλούνται να αποφασίσουν ποιοι θα είναι οι ξένοι που θα κόπουν από το ρόστερ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, δεδομένου του περιορισμού που υπάρχει.

Οι δύο ομάδες μπορούν να δηλώσουν μέχρι 6 ξένους, με τον Ολυμπιακό να διαθέτει 8 μετά τον ερχομό του Μπραζντέικις και τον Παναθηναϊκό 7.

Ποιοι θα είναι οι ξένοι που θα κοπούν από το Super Cup

Για τον Ολυμπιακό τα πράγματα φαίνεται να είναι δεδομένα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα κόψει τον Ίγκνας Μπραζντέικις, ο οποίος δεν έχει προλάβει να ενσωματωθεί σε φουλ ρυθμούς στην ομάδα, αλλά και τον Σακίλ ΜακΚίσικ που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Έτσι, οι 6 ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού στο Super Cup θα είναι οι: Κάνααν, Γκος, Πίτερς, Σίκμα, Μιλουτίνοφ και Φαλ.

Στον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, καθώς ο Εργκίν Αταμάν καλείται να κόψει μόλις έναν παίκτη, αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιος θα είναι αυτός.

Τρεις παίκτες διεκδικούν δύο θέσεις στην περιφέρεια. Πρόκειται για τους Γκριγκόνις, Γκραντ και Γκάι. Ένας εκ των τριών θα κοπεί και κανείς δεν γνωρίζει ακόμα ποιος θα είναι αυτός.

Δεδομένα στο Super Cup θα αγωνιστούν με τον Παναθηναϊκό οι: Βιλντόσα, Χουάντσο, Λεσόρ, Μπαλτσερόφσκι.

Οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μία μέρα πριν το τζάμπολ των ημιτελικών.

To άρθρο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ποιοι ξένοι παίκτες θα κοπούν από το Super Cup δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Ποιοι, Super Cup,olybiakos – panathinaikos, poioi, Super Cup