Ολυμπιακός: Γιώργος Μπαρτζώκας και Ίγκνας Μπραζντέικις συναντήθηκαν πριν υπογράψει στους Πειραιώτες

16:01 24/9/2023 - Πηγή: NewsIt

 Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ίγκνας Μπραζντέικις, ο οποίος πρόλαβε ήδη να συναντηθεί με τη νέα του ομάδα και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, έστω και κατά… τύχη.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις έφθασε νωρίτερα μέσα στην ημέρα (24/09) στην Ελλάδα, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από

την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά την ίδια ώρα επέστρεφε και η ομάδα από την Κύπρο, μετά τη συμμετοχή στο τουρνουά φιλικών αγώνων, “Νεόφυτος Χανδριώτης”.

Ο Λιθουανός “πέτυχε” έτσι τους νέους του συμπαίκτες και τον Μπαρτζώκα στο αεροδρόμιο και είχε την ευκαιρία να τα πει με τον νέο του προπονητή. Τη σχετική αποκάλυψη έκαναν οι ίδιοι οι Πειραιώτες, ανεβάζοντας και φωτογραφία στα socia media, γράφοντας τα εξής: Αν και ταξίδεψε με διαφορετική πτήση, ο Μπραζντέικις συναντήθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με την αποστολή του Ολυμπιακού και φωτογραφήθηκε με τον κόουτς, Γιώργο Μπαρτζώκα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» θα περάσει το απόγευμα από ιατρικές εξετάσεις.

Αν και ταξίδεψε με διαφορετική πτήση, ο @_iggy_braz συναντήθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με την αποστολή του Ολυμπιακού και φωτογραφήθηκε με τον κόουτς, Γιώργο Μπαρτζώκα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» θα περάσει το απόγευμα από ιατρικές εξετάσεις. #OlympiacosBC pic.twitter.com/7jKgcOI22X

OLYMPIACOS BC (@Olympiacos_BC) September 24, 2023

To άρθρο Ολυμπιακός: Γιώργος Μπαρτζώκας και Ίγκνας Μπραζντέικις συναντήθηκαν πριν υπογράψει στους Πειραιώτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα