Ολυμπιακός: Ο Ναζ Μήτρου Λονγκ έκανε την πρώτη προπόνηση με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα

14:15 26/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός θα αντιεμτωπίσει αύριο Δευτέρα (27/11, 20:15) το Περιστέρι για την Basket League και ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, με τη συμμετοχή και του Ναζ Μήτρου Λονγκ στην προπόνηση.

Ο

Μήτρου Λονγκ προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα, βγάζοντας το κανονικό πρόγραμμα του Γιώργου Μπαρτζώκα και πλέον μπορεί κι αυτός να υπολογίζεται για το ΟλυμπιακόςΠεριστέρι.

Ο Ελληνοκαναδός γκαρντ δεν έχει ακόμη το ελληνικό διαβατήριο και μπορεί να αγωνιστεί μόνο ως ξένος στην Basket League, ενώ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Euroleague μέχρι τον Ιανουάριο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα αποφασίσε έτσι πότε θα χρησιμοποιήσει τον νέο παίκτη της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα, για να αρχίσει να παίρνει ρυθμό και να μαθαίνει τους συμπαίκτες του, μέχρι να ντεμπουτάρει και στην Ευρώπη.

Πρώτη ομαδική προπόνηση για Ναζ Μίτρου Λόνγκ… #TogetherWeFight #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos pic.twitter.com/b4I5QhZpCO

— CHRISTOS BAFES (@CBafes) November 26, 2023

To άρθρο Ολυμπιακός: Ο Ναζ Μήτρου Λονγκ έκανε την πρώτη προπόνηση με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Ναζ Μήτρου Λονγκ, Γιώργου Μπαρτζώκα,olybiakos, naz mitrou longk, giorgou bartzoka