Ολυμπιακός: Ο Νίκολα Μίροτιτς που απομακρύνεται και το «σενάριο» για Μάρκους Χάουαρντ

12:31 10/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Βεζένκοφ και Σλούκας “αποχαιρέτησαν” και ο Ολυμπιακός ψάχνει για να αντικαταστήσει τους δυο παίκτες. Η προσπάθεια για τoν Νίκολα Μίροτιτς φαίνεται πως πέφτει στο.. κενό, την ώρα που προκύπτει το όνομα του Μάρκους Χάουαρντ.

Ο Ολυμπιακός ήθελε τον Νίκολα Μίροτιτς για τη θέση του πάουερ φόργουορντ, αλλά ο

ο παίκτης φαίνεται πως δεν θα έρθει στο… λιμάνι (ούτε και στον Παναθηναϊκό).

Η εφημερίδα «Livesport» αναφέρει πως ο παίκτης της Μπαρτσελόνα ήρθε σε επαφή με μπασκετμπολίστα των Πειραιωτών, τον οποίο ενημέρωσε πως δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση των Πειραιωτών.

Την ίδια στιγμή, ο γνωστός δημοσιογράφος, Λούκα Ντε Αλεσάντρο, υποστήριξε πως ο Μίροτιτς έχει αποφασίσει να μην αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και παναθηναϊκό.

«Ο Μίροτιτς είπε όχι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, το Μιλάνο είναι φαβορί αλλά η Μονακό έχει ακόμη λίγες πιθανότητες» αναφέρει πιο συγκεκριμένα σε “τιτίβισμά” του.

 

Nikola Mirotic said no to Olympiacos BC Piraeus and Panathinaikos BC Athens, Milano remain favorites but AS Monaco still has a small chance

— Luca D’Alessandro (@DAlessandro_LU) July 9, 2023

Την ίδια στιγμή, Ολυμπιακός φέρεται να «δουλεύει» μια άλλη μετεγγραφή που μπορεί να προκαλέσει αίσθηση. Όπως τονίζει ο δημοσιογράφος, Αλεσάντρο Μάτζι, οι Πειραιώτες είναι πρόθυμοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί για να ντύσουν στα “ερυθρόλευκα” τον Μάρκους Χάουαρντ της Μπασκόνια.

Σύμφωνα πάντα με τον Μάτζι, ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις με τους Βάσκους ώστε να τους δώσει ένα ποσό και να αφήσουν ελεύθερο τον 24χρονο «μπομπέρ» (έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Μπασκόνια).

Την περασμένη σεζόν, ο Χάουαρντ είχε 14,2 πόντους, 1,4 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ, ανά περίπου 20 λεπτά που έμενε στο παρκέ σε 33 ματς στη Euroleague.

https://www.youtube.com/watch?v=BzXUWVEY5aQ

To άρθρο Ολυμπιακός: Ο Νίκολα Μίροτιτς που απομακρύνεται και το «σενάριο» για Μάρκους Χάουαρντ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα