Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο οι Μάξι Γκόμες, Ντε Φρούτος και Μπάρτρα

09:55 29/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Εξελίξεις στο μετεγγραφικό μέτωπο αναμένεται να έχουμε άμεσα στον Ολυμπιακό. Οι Μάξι Γκόμες, Ντε Φρούτος και Μπάρτρα εμφανίζονται να είναι οι άμεσοι στόχοι των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός θέλει να πραγματοποιήσει τις πρώτες του μετεγγραφές γι’ αυτό το καλοκαίρι και οι παίκτες

που έχει βάλει στο “στόχαστρο” φαίνεται πως είναι οι Μάξι Γκόμες (ΦΩΤΟ), Ντε Φρούτος και Μπάρτρα.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την Τράμπζονσπορ, καθώς ενδιαφέρονται για τους Μάξι Γκόμες και Μαρκ Μπάρτρα.

Για τον Ουρουγουανό φορ, η ομάδα της Τραπεζούντας αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ, με τους Τούρκους να επιβεβαιώνουν τις επαφές. Θυμίζουμε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν απομείνει στο κέντρο της επίθεσης μόνο με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, για τον οποίο υπάρχουν φήμες για ενδιαφέρον από ομάδα της Αραβίας.

Από την άλλη ο Ισπανός στόπερ δεν υπολογίζεται από τον σύλλογο, όμως για την περίπτωσή του ενδιαφέρονται και οι Μπέτις και Τζιρόνα.

Σχετικά με την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, ο Ολυμπιακός έχει ρίξει το… βάρος στον Χόρχε Ντε Φρούτος. Η Λεβάντε θα ήθελε να πουλήσει τον 26χρονο ακραίο μέχρι την Παρασκευή, προκειμένου να κλείσει με θετικό πρόσημο το οικονομικό έτος. Τον παίκτη “κοιτάζουν” και αρκετές ομάδες της La Liga.

To άρθρο Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο οι Μάξι Γκόμες, Ντε Φρούτος και Μπάρτρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα