Όταν η Κέιτ Μίντλετον μιλούσε για τη δύναμη της φωτογραφίας και ότι δεν πρέπει να είναι σκηνοθετημένη

17:43 12/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Ένα βίντεο όπου η Κέιτ Μίντλετον η πριγκίπισσα της Ουαλίας μιλάει για το πώς η δύναμη της φωτογραφίας έγκειται στην «αποτύπωση της στιγμής» χωρίς «σκηνοθετημένο σκηνικό ή τέλειο στούντιο» επανεμφανίστηκε μετά τα όσα έγιναν με την κατά ομολογία της «πειραγμένη φωτογραφία» για την Ημέρα της Μητέρας.

Μιλώντας στην εκπομπή This Morning το 2020, η Κέιτ Μίντλετον έδινε συμβουλές για όποιον θέλει να πειραματιστεί

με μια κάμερα καθώς ξεκινούσε την καμπάνια της Hold Still.

Το έργο, το οποίο ένωσε τις δυνάμεις του με την Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων, σχεδιάστηκε για να συλλάβει το «πνεύμα, τη διάθεση, τις ελπίδες και τους φόβους» του έθνους κατά τη διάρκεια της πανδημίας μέσω φωτογραφιών.

«Λοιπόν, είμαι εντελώς ερασιτέχνης φωτογράφος», έλεγε στην εκπομπή. «Μαθαίνω στην πορεία. «Αλλά στην πραγματικότητα… Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πέρασα πολύ χρόνο βγάζοντας τη φωτογραφική μου μηχανή και φωτογραφίζοντας τα παιδιά γιατί είναι πάντα γύρω μας και κάνουμε πάντα πράγματα μαζί, κάτι που ήταν υπέροχο», έλεγε.

 

«Ένα από τα φανταστικά πράγματα στη φωτογραφία είναι να απαθανατίζεις πραγματικά εκείνη τη στιγμή, ώστε να μην είναι σκηνοθετημένο σκηνικό, να μην το στήνεις τέλεια, να μην καθαρίζεις το σπίτι σου, ώστε να έχεις ένα άψογο αλλά στημένο χώρο, αλλά πραγματικά να απαθανατίζεις εκείνες τις στιγμές που σου φαίνονται αληθινές και που αιχμαλωτίζουν τη στιγμή ή μια έκφραση ή ένα συναίσθημα υποθέτω», είχε πει.

«Αυτή είναι η δύναμη της φωτογραφίας – μπορεί να συλλάβει μια στιγμή και να πει μια ιστορία», κατέληξε.

To άρθρο Όταν η Κέιτ Μίντλετον μιλούσε για τη δύναμη της φωτογραφίας και ότι δεν πρέπει να είναι σκηνοθετημένη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα