Όθωνας Ηλιόπουλος για είσοδο Κασσελάκη στη Βουλή: Όλα είναι υπό συζήτηση, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μου έχει ζητήσει να παραιτηθώ

10:55 29/9/2023 - Πηγή: NewsIt

«Όλα είναι υπό συζήτηση», ανέφερε σήμερα (29.9.2023) ο Όθωνας Ηλιόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ για το ενδεχόμενο να παραιτηθεί ώστε να ανοίξει ο δρόμος της εισόδου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκης στη Βουλή. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι «αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

«Οι άνθρωποι οι οποίοι ανακινούν αυτό το θέμα, δεν

προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι κανείς από το κόμμα δεν μου ζήτησε ποτέ να παραιτηθώ. Δεν έκανε κανείς ποτέ, καμία νύξη για παραίτηση, οπότε ουσιαστικά βρισκόμαστε σε ένα πλασματικό σενάριο μπροστά το οποίο δημιουργούνται από κέντρα εκτός κόμματος», είπε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Όθωνας Ηλιόπουλος, απαντώντας για το ων λόγω θέμα με τον Στάφανο Κασσελάκη

«Όμως, εγώ έκανα μία πολύ σαφή δήλωση, διότι από την αρχή της εκλογής μου κυκλοφόρησαν σενάρια για την παραίτησή μου, τα οποία θεωρώ ότι κυκλοφόρησαν συγκεκριμένα κέντρα, για λόγους δικής τους πολιτικής σκοπιμότητας. Το ίδιο έγινε και με τον κύριο Κασσελάκη. Νομίζω ότι ο Στέφανος πολύ συνειδητά έχει επιλέξει τον ρόλο μίας εκπροσώπησης στη Βουλή από τον Σωκράτη Φάμελλο και για τον ίδιο του τον εαυτό προς το παρόν και δεν το θεωρώ καθόλου εφήμερο, ίσως σε βάθος χρόνου, έχει επιλέξει έναν ρόλο να συνδέσει το κόμμα με την κοινωνία», συμπλήρωσε. 

Σημειώνεται ότι, για να μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να μπει στη Βουλή, θα πρέπει να παραιτηθούν ένας από τους Ευάγγελο Αποστολάκη, Έλενα Ακρίτα και Όθωνα Ηλιόπουλο. Ακολούθως, θα πρέπει να παραιτηθούν όσες και όσοι καταλαμβάνουν τις θέσεις 4-8 του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος και λογίζονται ως επιλαχόντες, δηλαδή: Πόπη Τσαπανίδου, Μιχάλης Καλογήρου, Τζένη Λειβαδάρου.

To άρθρο Όθωνας Ηλιόπουλος για είσοδο Κασσελάκη στη Βουλή: Όλα είναι υπό συζήτηση, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μου έχει ζητήσει να παραιτηθώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όθωνας Ηλιόπουλος, Κασσελάκη, Βουλή, Όλα, ΣΥΡΙΖΑ,othonas iliopoulos, kasselaki, vouli, ola, syriza