Παναγιώτης Τσιντώτας: Αποχώρησε μαινόμενος μετά την αποβολή του στις καθυστερήσεις του Ολυμπιακός – Ατρόμητος

23:50 27/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Εξοργισμένος με την δεύτερη κίτρινη κάρτα και την αποβολή του ο Παναγιώτης Τσιντώτας, στο φινάλε του Ολυμπιακός – Ατρόμητος (4-0) για την 2η αγωνιστική της Super League.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων του Ολυμπιακός – Ατρόμητος και αποβλήθηκε.

Ο Έλληνας πορτιέρε βγήκε για να μπλοκάρει την μπάλα στα όρια της μεγάλης του περιοχής, προ του Μπίελ,

το κατάφερε, αλλά… τον πήρε η φόρα που είχε. Ο Τσιντώτας σύρθηκε εκτός περιοχής μαζί με την μπάλα, οι ερυθρόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν και ο διαιτητής τον απέβαλε δείχνοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα (την πρώτη κάρτα την είδε στο 49’, μετά το 3-0).

Ο Τσιντώτας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, αφού δεν δεχόταν την ορθότητα της απόφασης, την ώρα που ο Ντε Μποκ φορούσε τη φανέλα του και καθόταν κάτω από τα καρέ του Ατρόμητου, πριν λήξει το ματς.

Αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο, τον πλησίασε ο Ρέτσος για να τον ηρεμίσει. Ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε έναν έντονο διάλογο με τον 4ο διαιτητή και μάλιστα φάνηκε από την κάμερα να λέει και κάποια “γαλλικά”.

 

To άρθρο Παναγιώτης Τσιντώτας: Αποχώρησε μαινόμενος μετά την αποβολή του στις καθυστερήσεις του Ολυμπιακός – Ατρόμητος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα