Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ 1-0 LIVE: Υπέροχο γκολ οι "πράσινοι" με Μπερνάρ

20:49 9/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Με την Ελλάδα να είναι σοκαρισμένη από τη δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μαρσέιγ, στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός

έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Μαρσέιγ, αλλά γνωρίζει πως πρέπει να νικήσει έστω και με… 1-0 στη Λεωφόρο, για να έχει ελπίδες να φτάσει στους ομίλους του Champions League.

Το ματς διεξάγεται σε βαρύ κλίμα, μετά το πρόσφατο «ντου» των χούλιγκαν της Ντινακό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη.

Στο κατάμεστο (και σ’ αυτό το παιχνίδι) «Απόστολος Νικολαΐδης», ο Παναθηναϊκός θέλει να εκμεταλλευτεί το ρυθμό που έχει ήδη στα πόδια του, αλλά και τη δυναμική της έδρας του, απέναντι σε μία ομάδα με τρομερά ποιοτικές μονάδες.

Το έργο του όμως δεν είναι εύκολο, αφού βρίσκεται απέναντι σε έναν αντίπαλο με μπάτζετ 240 εκατ. ευρώ, που δεν έχει αποκλειστεί ποτέ από καλοκαιρινά προκριματικά (7 στις 7 προκρίσεις), με μετεγγραφές αξίας 67,5 εκατ. ευρώ μόνο το εφετινό καλοκαίρι, αλλά και τεράστια εμπειρία και παρουσία στα Κύπελλα Ευρώπης τις τελευταίες δεκαετίες.

Το ματς γίνεται υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας, μετά τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ από τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Παράλληλα, η UEFA έχει στείλει στη Λεωφόρο και δεύτερο security officer, κάτι που σημαίνει ότι το Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ βρίσκεται στο… μικροσκόπιο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την UEFA ο -κατηγορίας Elite- Ρουμάνος Ίστβαν Κόβακς, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Βασίλιε Φλορίν Μαρινέσκου, Οβίντιου Αρτένε (Ρουμανία) και 4ο τον Ρουμάνο Μαρσέλ Μπιρσάν. Στο VAR είναι ο Ιταλός Πάολο Βαλέρι κι AVAR ο συμπατριώτης του Αλεσάντρο Ντι Πάολο (Ιταλία).

Θυμίζουμε πως, αν ο Παναθηναϊκός αποκλείσει τη Μαρσέιγ, θα προκριθεί στα playoffs του Champions League. Αν μείνει έξω από τη γαλλική ομάδα, τότε θα περάσει αυτομάτως στους ομίλους του Europa League, χωρίς άλλα παιχνίδια.

To άρθρο Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ 1-0 LIVE: Υπέροχο γκολ οι "πράσινοι" με Μπερνάρ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ LIVE, Ψάχνοντας, Λεωφόρο,panathinaikos - marseig LIVE, psachnontas, leoforo