Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ο Κλαούντιο Περέιρα διαιτητής στο ντέρμπι των πλέι οφ της Super League

14:02 1/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ ξεχωρίζει από τη συγκεκριμένη “στροφή” του μίνι πρωταθλήματος, που περιλαμβάνει και το ΟλυμπιακόςΆρης.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις

επιλογές της ΚΕΔ για τους διαιτητές της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League με τον Kλαούντιο Περέιρα να ορίζεται στο μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο 37χρονος Πορτογάλος διαιτητής θα διευθύνει ποτέ αγώνα ελληνικής ομάδας. Ο Περέιρα δεν είναι διεθνής, ενώ φέτος έχει «σφυρίξει» σε 15 αγώνες του πορτογαλικού πρωταθλήματος,

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Πέδρο Ριμπέιρο και Τιάγκο Κόστα, ενώ στο VAR θα είναι ο Φάμπιο Μέλο με βοηθό τον Κωνσταντίνο Ψαρρή. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

Το ΟλυμπιακόςΆρης θα διευθύνει ο Ερίκ Βατελιέ, που επίσης δεν έχει βρεθεί ποτέ σε αγώνα ελληνικής ομάδας (και αυτός δεν είναι διεθνής). Βοηθοί του 37χρονου Γάλλου διαιτητή θα είναι οι Χισάμ Ζακρανί και Αλεξί Οζιέ, με τον Μπενουά Μιλό στο VAR και βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρά, ενώ τέταρτος θα είναι ο Φώτης Πολυχρόνης.

Τέλος, στο ΠΑΟΚΛαμία διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης. Οι Θεόφιλος Μωϋσιάδης και Χρήστος Κορώνας θα είναι βοηθοί του, με τον Σπύρο Ζαμπαλά στο VAR και βοηθό του τον Γιώργο Στεφανή, ενώ τέταρτος θα είναι ο Χρήστος Βεργέτης.

To άρθρο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ο Κλαούντιο Περέιρα διαιτητής στο ντέρμπι των πλέι οφ της Super League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, Κλαούντιο Περέιρα, Super League,panathinaikos – aek, klaountio pereira, Super League