Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου LIVE: Πράσινο ξέσπασμα

21:06 11/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ για την 34η αγωνιστική της Euroleague. Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr.

Ο Παναθηναϊκός

έχει μοναδική ευκαιρία να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague και να πάει στα πλέι οφ με το πλεονέκτημα έδρας.

Οι πράσινοι υποδέχονται την Άλμπα Βερολίνου στο “καυτό” ΟΑΚΑ και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κερδίσουν την πιο αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη δεύτερη θέση.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου από το newsit.gr.

Χωρίς απουσία θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Euroleague, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει κανονικά στη διάθεσή του και τον Αντετοκούνμπο, που είχε ενοχλήσεις στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Εκτός έμειναν οι Δημήτρης Μωραΐτης και Λευτέρης Μαντζούκας.

Με πολλά προβλήματα παρατάσσεται η Άλμπα, που έχει εκτός τους Γιόχανες Τίμαν, Γιόνας Μάτισεκ, Ματέο Σπανιόλο και Γκάμπριελ Προσίντα, με τους Λουίς Ολίντε και Γιάννι Ουέτζελ να είναι κανονικά στην 12άδα.

Αναλυτικά οι δωδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Χουάντσο, Μήτογλου.

Άλμπα (Γκονζάλες): Μπράουν, Ουέτζελ, Ντέλοου, Σνάιντερ, Τόμας, Χέρμανσον, Νίκιτς, Σάμαρ, Ολίντε, Κουμάντζε, Ραπίγκ, Μπιν.

 

To άρθρο Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου LIVE: Πράσινο ξέσπασμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα