Παναθηναϊκός – Άρης: H ώρα και το κανάλι της αναμέτρησης για την όγδοη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League

13:49 28/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει τη νίκη απέναντι στον αδιάφορο Άρη, προκειμένου το «τριφύλλι» να μείνει κοντά στην πρώτη θέση τoυ πρωταθλήματος και

να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη απώλεια πόντων της ΑΕΚ στην Τούμπα ενάντια στον ΠΑΟΚ, για να μειώσει την διαφορά του από την Ένωση.

Ο Φατίχ Τερίμ θα έχει αρκετές απουσίες, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Μπερνάρ και Χουάνκαρ, όπως και τους τιμωρημένους Γεντβαϊ – Ακαιντίν.

Πράγματα που δυσκολουν την αποστολή του «τριφυλλιού» το οποίο ωστόσο γνωρίζει πως σε διαφορετικό αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, τα δεδομένα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Άρης είναι προγραμματισμένη για τις 20:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από Cosmote Sport 1 HD.

 

To άρθρο Παναθηναϊκός – Άρης: H ώρα και το κανάλι της αναμέτρησης για την όγδοη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα