Παναθηναϊκός – Μπράγκα 0-1 LIVE: Μεγάλες χαμένες ευκαιρίες οι "πράσινοι" μετά το γκολ

21:25 29/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για μια “μεγάλη” ευρωπαϊκή βραδιά. Η ρεβάνς με την Μπράγκα στο… καταπράσινο ΟΑΚΑ κρίνει ένα εισιτήριο στους ομίλους του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός

υποδέχεται την Μπράγκα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, έχοντας στόχο την ανατροπή του εις βάρος του 2-1 της Πορτογαλίας και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, 13 χρόνια μετά την τελευταία τ5ου παρουσία στους χρυσοφόρους ομίλους της “λαμπερής” διοργάνωσης.

Τελευταία φορά που οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στους ομίλους ήταν τη σεζόν 2010/11 και είχαν ως αντιπάλους τις Μπαρτσελόνα, Κοπεγχάγη και Ρουμπίν Καζάν, ενώ πριν από μια επταετία το «τριφύλλι» συμμετείχε στους ομίλους του Europa League!

Η ομάδα που θα προκριθεί θα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, ενώ αυτή που θα αποκλειστεί θα συνεχίσει στο Europa League.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Για να φτάσει ως τα play off, ο Παναθηναϊκός έχει ανέβει ένα… βουνό και αν καταφέρει να βρεθεί στους ομίλους, θα είναι μια τεράστια επιτυχία αφού στον διάβα του πέταξε εκτός εξαιρετικές ομάδες. Πρώτα την Ντνίπρο, στη συνέχεια την σπουδαία Μαρσέιγ και τώρα θέλει να αποκλείσει και την Μπράγκα.

Διαιτητής ορίστηκε ο elite Ντανιέλε Ορσάτο από την Ιταλία με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τσίρο Καρμπόνε, Αλεσάντρο Τζιαλατίνι και 4ο διαιτητή τον Μάρκο ντι Μπέλο. Στο VAR θα είναι ο Ιταλός Πάολο Βαλέρι και AVAR ο Εουτζένιο Αμπατίστα.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Μπράγκα 0-1 LIVE: Μεγάλες χαμένες ευκαιρίες οι "πράσινοι" μετά το γκολ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – Μπράγκα LIVE, Τελικός, Champions League, ΟΑΚΑ,panathinaikos – bragka LIVE, telikos, Champions League, oaka