Παναθηναϊκός – Ενθουσιασμένος ο Κάιλ Γκάι: «Δεν έχω χαρεί τόσο από όταν επιλέχθηκα από τους Μαϊάμι Χιτ»

15:23 28/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και ο Κάιλ Γκάι ήρθε στην Ελλάδα για ενσωματωθεί στην ομάδα, κάνοντας και τις πρώτες του δηλώσεις στην “πράσινη” κάμερα.

Ο Γκάι δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι θα αγωνιστεί

στο ΟΑΚΑ, ενώ εμφανίστηκε απόλυτα ενημερωμένος για τη νέα του ομάδα.

Οι δηλώσεις του Κάιλ Γκάι

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Εξαιρετικά ευγνώμων που δέχθηκα αυτή την προσφορά… Έγιναν πολλά στο «παρασκήνιο» για να έρθω εδώ, οπότε είμαι ενθουσιασμένος. Δεν έχω χαρεί τόσο που θα αγωνιστώ περίπου δύο χρόνια, όταν και επιλέχθηκα από τους Χιτ, είμαι ενθουσιασμένος».

Για τους νέους συμπαίκτες του: «Τους ξέρω όλους! Αγαπώ το μπάσκετ, είμαι γκουρού του αθλήματος. Είμαι συντονισμένος με όλους. Ο Τζέριαν ήταν στην Αμερική, στο Notre Dame, μεγάλωσα βλέποντάς τον, προπονήθηκα με τον Λούκα Βιλντόζα στο Μιλγουόκι, γνωρίζω τον Χουάντσο μερικά χρόνια. Έχω παίξει εναντίον του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, οπότε τους γνωρίζω όλους από μακριά!».

Για τον Εργκίν Αταμάν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για αυτόν! Ξέρω ότι έχει κάνει εξαιρετικά πράγματα και χαίρομαι που θα αγωνιστώ για έναν από τους καλύτερους προπονητές που έχουν υπάρξει».

Για τους στόχους της ομάδας: «Απλά θέλω να παίξω και να κερδίσω! Αυτό με νοιάζει… Να κερδίσουμε την Euroleague και το ελληνικό πρωτάθλημα. Για αυτό ήρθα εδώ! Δεν με νοιάζει αν θα σκοράρω 30 πόντους ή καθόλου. Θέλω να παίξω και να κερδίσω».

Για το ΟΑΚΑ: «Ναι, ναι! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος! Έχω δει όλα τα βίντεο για το πώς είναι το ΟΑΚΑ. Δεν μπορώ να περιμένω να παίξω εκεί, μπροστά σας παιδιά και να μετρήσουμε νίκες».

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ενθουσιασμένος ο Κάιλ Γκάι: «Δεν έχω χαρεί τόσο από όταν επιλέχθηκα από τους Μαϊάμι Χιτ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα