Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας 82-65 ΤΕΛΙΚΟ: Άνετη νίκη για τους «πράσινους»

20:56 28/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα για την 17η αγωνιστική της Euroleague, με τους «πράσινους» να θέλουν τη νίκη μπροστά στο κοινό τους, προκειμένου να αποχαιρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο το 2023 και να βελτιώσουν παράλληλα το ρεκόρ της στην διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε

εξαιρετική κατάσταση και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί που έχει χτίσει, μετά τις δυο σπουδαίες εκτός έδρας νίκες απέναντι σε Μονακό και Αρμάνι Μιλάνο. 

Μάλιστα στην δωδεκάδα των «πράσινων» μπήκε και ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος έκανε αγώνα δρόμου προκειμένου να μπορέσει να προλάβει την αναμέτρηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην πρώτη 4αδα της Euroleague έχοντας ρεκόρ 9 νίκες με 7 ήττες, με το σύνολο του Εργκίν Αταμάν να θέλει τη νίκη για να εδραιώσει τη θέση της στην κατάταξη.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας από το Newsit.gr

 

 

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Ρόμπερτ Λότερμόζερ (Γερμανία), Ζοζέφ Μπισάν (Γαλλία) και Μάριο Μάικιτς (Σλοβενία), με τον Παναθηναϊκό να βρίσκει απέναντι του τον Γιώργο Σφαιρόπουλο, ο οποίος είναι εδώ και λίγο καιρό προπονητής στους φιλοξενούμενους.

To άρθρο Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας 82-65 ΤΕΛΙΚΟ: Άνετη νίκη για τους «πράσινους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας LIVE, 17η, Euroleague,panathinaikos – erythros asteras LIVE, 17i, Euroleague