Παναθηναϊκός – Κλουζ 98-82: Σκορ και θέαμα από το ανανεωμένο τριφύλλι

21:55 9/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε θετικό πρόσωπο στο τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν. Το ανανεωμένο τριφύλλι επικράτησε άνετα της Κλουζ με 98-82, με τους νέους παίκτες της ομάδας να αφήνουν θετικές εντυπώσεις.

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε στο φιλικό με τη ρουμανική Κλουζ στο τουρνουά “Νίκος Φασούρας” που διεξάγεται στο κλειστό του Περιστερίου χωρίς τον Εργκίν Αταμάν στον

πάγκο του, αλλά και χωρίς τους διεθνείς Μήτογλου, Παπαπέτρου, Μωραΐτη, Λεσόρ και Χουάντσο Ερνάνγκομεθ.

Ωστόσο οι πράσινοι συνδύασαν την ουσία με το θέαμα και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις κυρίως στο μπροστά μέρος του παρκέ, καθώς στην άμυνα το τριφύλλι θέλει ακόμα αρκετή δουλειά.

Ο Κώστας Σλούκας (9 πόντοι, 7 ασίστ) οργάνωσε άψογα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, Μπαλτσερόφσκι (13 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και Αντετοκούνμπο (10 πόντοι) κατεδάφισαν τις μπασκέτες, ενώ ο Βιλντόζα (16 πόντοι, 4 ασίστ) δεν σταμάτησε να “ζωγραφίζει” στο παρκέ, αποτελώντας τον κορυφαίο παίκτη του τριφυλλιού στο φιλικό με την Κλουζ.

Θετική εμφάνιση και από τον Γκραντ, ενώ στα ρηχά έμεινε ο Κάιλ Γκάι. Σταθερά καλός ο ανανεωμένος Γκριγκόνις (14 πόντοι), ενώ βοήθησαν σημαντικά οι Μαντζούκας (11 πόντοι) και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (12 πόντοι).

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Παναθηναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος, συνδυάζοντας την ουσία με το θέαμα στην επίθεση.

Όταν οι πράσινοι αποφάσισαν να ανεβάσουν ένταση στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, ξέφυγαν με διψήφιες διαφορές και έφτασαν άνετα στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 25-22, 54-44, 76-67, 98-82.

Δείτε τον νέο Παναθηναϊκό εν δράσει:

 

To άρθρο Παναθηναϊκός – Κλουζ 98-82: Σκορ και θέαμα από το ανανεωμένο τριφύλλι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα