Παναθηναϊκός – Μακάμπι : Χωρίς τον Ουέιντ Μπάλντγουιν στο ΟΑΚΑ οι Ισραηλινοί

17:05 17/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Χωρίς τον Ουέιντ Μπάλντγουιν θα ταξιδέψει στην Αθήνα η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενόψει του αγώνα της με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague.

Ο Μπάλντγουιν, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, δεν είχε αγωνιστεί και στην πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του Ισραήλ στη διοργάνωση, όταν

η Μακάμπι επικράτησε με 96-81 εντός έδρας της Παρτιζάν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Οι Ισραηλινοί είδαν τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο, για τη 2η αγωνιστική, ν’ αναβάλλεται για τις 31 Οκτωβρίου, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη χώρα τους. Έτσι, αύριο, Τετάρτη (18/10), η Μακάμπι θα δώσει τον δεύτερο αγώνα της, με αντίπαλο τη Βαλένθια, στην Ισπανία, για την 3η αγωνιστική και από εκεί η αποστολή των Ισραηλινών θα πετάξει για Αθήνα, αφού ελέω «διαβολοβδομάδας», επόμενος σταθμός τους είναι το ΟΑΚΑ, όπου θα τους περιμένει ο Παναθηναϊκός.

Αναφορικά στον τραυματισμό του Μπάλντγουιν πρόκειται για τον ίδιο που τον είχε κρατήσει εκτός στην 1η αγωνιστική της Euroleague, με την Παρτιζάν. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είχε υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, με τη Μακάμπι ν’ ανακοινώνει στις 3 Οκτωβρίου πως αντιμετωπίζει μυική θλάση στη μέση και θα έχανε τους δύο επόμενους αγώνες.

Όμως, έκτοτε ο Μπάλντγουιν δεν έχει επανέλθει, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει και το αυριανό ματς με τη Βαλένθια, αλλά και αυτό με τον Παναθηναϊκό.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Μακάμπι : Χωρίς τον Ουέιντ Μπάλντγουιν στο ΟΑΚΑ οι Ισραηλινοί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα