Παναθηναϊκός - Μακάμπι Χάιφα 1-2 ΤΕΛΙΚΟ: Αποκλείστηκε η ομάδα του Γιοβάνοβιτς

19:32 14/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Χάιφα για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, σε έναν “τελικό” για την τρίτη θέση και την πρόκριση στο Conference League.

Παναθηναϊκός και Μακάμπι Χάιφα έχουν ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια του Europa League,

αλλά έχουν μία τελευταία ευκαιρία να συνεχίσουν στην Ευρώπη μέσα από το Conference League. Στους “πράσινους” αρκεί και η ισοπαλία στην έδρα τους, ενώ οι Ισραηλινοί χρειάζονται μόνο τη νίκη, για να αφήσουν την ομάδα του Γιοβάνοβιτς στην τελευταία θέση του έκτου ομίλου.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα από το Newsit.gr

Στο κατάμεστο «Απόστολος Νικολαΐδης» (θα δώσουν το «παρών» στη Θύρα 6 και περίπου 700 Ισραηλινοί) ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη δεύτερη νίκη του στον όμιλο (αν και… βολεύεται βαθμολογικά και με την ισοπαλία). Απ’ την άλλη, η Μακάμπι έχει τη νίκη, σαν μοναδικό της στόχο. Στο πρώτο ματς, οι δυο ομάδες είχαν μείνει στο 0-0.

Με νίκη, ο Παναθηναϊκός θα βελτιώσει τη βαθμολογία του στο UEFA Club Ranking –μετά από μία «άγονη» εξαετία- ενώ θα ενισχύσει και τα… ταμεία του, καθότι μία πρόκριση θα του εξασφαλίσει έξοδα πάνω από 11 εκατ. ευρώ στην έως τώρα εφετινή, ευρωπαϊκή πορεία του με προοπτική για ακόμη υψηλότερα μπόνους, εφόσον συνεχίσει κι άλλο στο Europa Conference League.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει διαθέσιμο στον αγώνα με τους Ισραηλινούς (πέραν των μόνιμων απόντων Χόρντουρ Μάγκνουσον κι Έρικ Πάλμερ-Μπράουν) και τον Φίλιπ Τζούριτσιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα οίδημα στη γάμπα κι έμεινε εκτός αποστολής. Οι φιλοξενούμενοι δεν υπολογίζουν δεδομένα στη βοήθεια των Σον Γκόλντμπεργκ, Ντολέβ Χαζίζα, Ντία Σαμπά και Μαόρ Καντίλ που αποκλείστηκαν από την αποστολή για την αναμέτρηση της Λεωφόρου.

Διαιτητής: Γκεόργκι Καμπάκοφ (Βουλγαρία).

Βοηθοί: Μάρτιν Μαργκαρίτοφ, Ντίγιαν Βάλκοφ (Βουλγαρία).

4ος διαιτητής: Ράντοσλαβ Γκιντζένοφ (Βουλγαρία).

VAR: Ντράγκομιρ Ντραγκάνοφ (Βουλγαρία).

AVAR: Ιβάιλο Στογιάνοφ (Βουλγαρία).

To άρθρο Παναθηναϊκός - Μακάμπι Χάιφα 1-2 ΤΕΛΙΚΟ: Αποκλείστηκε η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα