Παναθηναϊκός – Ντνίπρο στον δεύτερο προκριματικό του Champions League

13:20 21/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Η τύχη χαμογέλασε στον Παναθηναϊκό στην κλήρωση του Champions League, μιας και οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την ουκρανική Ντνίπρο, μία ομάδα στα μέτρα του συνόλου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Στη Σλοβακία, σε ουδέτερο γήπεδο, το εντός έδρας ματς των Ουκρανών.

Ο Παναθηναϊκός έμαθε αντίπαλο για τον δεύτερο

προκριματικό γύρο του Champions League. Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τη Ντνίπρο, την ομάδα δηλαδή που ήθελαν να κοντραριστούν, μιας κι έχουν αρκετές ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο.

Η πρώτη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 25-26 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς στις 1-2 Αυγούστου, με την ουκρανική Ντνίπρο να μην μπορεί να αγωνιστεί στην έδρα της λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη χώρα. Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο στη Σλοβακία.

Η Ντνίπρο τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ουκρανικού πρωταθλήματος, παλεύοντας για τον τίτλο με τη Σαχτάρ.

Η ομάδα του Ολεξάντρ Κούτσερ πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά και πλέον φιλοδοξεί να κάνει μία καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Το μεγάλο αστέρι της ομάδας είναι ο Αρτέμ Ντόβμπικ. Με χρηματιστηριακή αξία, που ανέρχεται στα 11 εκατ. ευρώ (σύμφωνα με το transfermarkt), o 25χρονος επιθετικός μέτρησε 29 γκολ και 8 ασίστ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη χρονιά.

Εάν προκριθεί ο Παναθηναϊκός, θα πάει ως ανίσχυρος στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

Σημειώνεται ότι στους ισχυρούς υπάρχουν ήδη Ρέιντζερς, Μπράγκα, Αϊντχόφεν και Μαρσέιγ και στους ανίσχυρους η Στουρμ και η Μπάτσκα Τοπόλα.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ντνίπρο στον δεύτερο προκριματικό του Champions League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – Ντνίπρο, Champions League,panathinaikos – ntnipro, Champions League