Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-1 σετ: Πήρε το ντέρμπι και την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της Volley League των ανδρών

23:44 24/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο ΜΕΤΣ με 3-1 σετ και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Volley League των ανδρών. Τρομερό ματς από τον Ερνάντες.

“Πράσινο” το πλεονέκτημα έδρας στη Volley League των ανδρών! Ο Παναθηναϊκός

νίκησε με 3-1 τον Ολυμπιακό στο Μετς για τη 17η αγωνιστική -με απίθανη ανατροπή στο τέταρτο σετ- και πήρε τη νίκη με το σκορ που ήθελε και που του έδωσε την πρωτιά της κανονικής διάρκειας της Volley League, που μεταφράζεται σε πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Ο Παναθηναϊκός ήθελε νίκη με νίκη 3-0 ή 3-1 σετ για να μην υπάρξει… παράταση στην αγωνία για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι “πράσινοι” βρέθηκαν πίσω στο 4ο σετ ακόμη και με 13-19, για να το κατακτήσουν τελικά με 25-23.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές με 23 ο Φερνάντο Ερνάντες. Από τον Ολυμπιακό διακρίθηκε ο Στερν με 16 πόντους.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο +5 από τον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Πειραιά να έχει αγώνα λιγότερο. Να αναφέρουμε πως αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, ενώ ο Παναθηναϊκός συνέχισε το εντυπωσιακό αήττητο σερί των καθαρών νικών του!

Τα σετ: 25-19, 23-25, 26-24, 25-23

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-1 σετ: Πήρε το ντέρμπι και την πρωτιά στην κανονική διάρκεια της Volley League των ανδρών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-1, Πήρε, Volley League,panathinaikos – olybiakos 3-1, pire, Volley League