Παναθηναϊκός για Γιάννη Κυράστα: «Πέρασαν 19 χρόνια από εκείνη την πρωταπριλιά που θέλαμε να είναι φάρσα»

11:21 1/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Γιάννης Κυράστας έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα 1 Απριλίου πριν 19 χρόνια. Ο Παναθηναϊκός δεν τον ξέχασε, τιμώντας τη μνήμη του με μία ανάρτηση στα social media.

«19 χρόνια πέρασαν από εκείνη την Πρωταπριλιά που θα θέλαμε η είδηση να ήταν απλά μια κακόγουστη φάρσα…» ανέφερε στην ανάρτησή του για τον Γιάννη Κυράστα ο Παναθηναϊκός.

Δείτε

την ανάρτηση του Παναθηναϊκού:

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Στις 5 Μαρτίου του 2004 και μετά από έντονη δυσφορία, ο Κυράστας διεκομίσθη στο νοσοκομείο, έχοντας προσβληθεί από μια βαριά μορφή γάγγραινας με υψηλή θνητότητα.

«Οξεία μικροβιακή επιδιδυμίτιδα, η οποία είχε εξελιχθεί σε νεκρωτική γάγγραινα της περιοχής, για την οποία χρειάσθηκε να χειρουργηθεί επειγόντως», ήταν το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν.

Στις 22 Μαρτίου έγινε λόγος για βελτίωση της υγείας του («οι δείκτες της λοιμώξεως υποχωρούν»), όμως την Δευτέρα 29 Μαρτίου, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ξαφνικά και υποβλήθηκε σε αφαίρεση χολής. Η κατάστασή του πλέον χειροτέρευε και τελικά το απόγευμα της 1ης Απριλίου «έφυγε» από την ζωή.

 

To άρθρο Παναθηναϊκός για Γιάννη Κυράστα: «Πέρασαν 19 χρόνια από εκείνη την πρωταπριλιά που θέλαμε να είναι φάρσα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Γιάννη Κυράστα, Πέρασαν 19,panathinaikos, gianni kyrasta, perasan 19