Παναθηναϊκός: Γιώργος Κάτρης και Νίκος Τσεβάς υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια

15:45 19/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια με τον Παναθηναϊκό υπέγραψαν την Τετάρτη (19.07) οι Γιώργος Κάτρης και Νίκος Τσεβάς, «δένοντας» το μέλλον τους με το «τριφύλλι» έως το 2026 και το 2024, αντίστοιχα.

Να αναφέρουμε ότι την περασμένη εβδομάδα, επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό είχε υπογράψει και ο Έλτον Φικάι (o νεαρός στόπερ προέρχεται απ’ την Κ19 των “πρασίνων” και πήρε μέρος στην εφετινή καλοκαιρινή προετοιμασία).

Ο Κάτρης (ΦΩΤΟ) κλείνει τα 18 του στις 14 Οκτωβρίου και το εφετινό καλοκαίρι

έπαιξε σε 5 καλοκαιρινά φιλικά των «πράσινων» στην Αυστρία και την Αθήνα, μετρώντας συνολικά 110 αγωνιστικά λεπτά.

Ο Νίκος Τσεβάς υπέγραψε την πρώτη επαγγελματική σύμβασή του με τους «πράσινους» και θα ενισχύσει τη Β΄ ομάδα του «τριφυλλιού», στο πλαίσιο της συνολικής αναδιοργάνωσης του Παναθηναϊκού Β΄.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Γιώργο Καρδή:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Γιώργο Κάτρη. Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Κάτρης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Οκτωβρίου 2005 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2021. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του κεντρικού αμυντικού και συμμετείχε στην εφετινή προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον σύλλογο».

Απ’ την πλευρά του ο νεαρός αμυντικός τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, λίγο μετά τις υπογραφές: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα και ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν και πιστεύουν σε εμένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην οικογένειά μου που με στηρίζει απ’ την αρχή. Εγώ απ’ την πλευρά μου θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο».

 

Η ενημέρωση γα τον Νίκο Τσεβά

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Νίκο Τσεβά. Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2024 και θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό Β.

Ο Τσεβάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Φεβρουαρίου 2004 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2017, οπότε εντάχθηκε στην Κ15 του συλλόγου. Αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ κι ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα Super League Κ19 το 2022, ενώ συμμετείχε με το Τριφύλλι και στο UEFA Youth League.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την υπογραφή του πρώτου μου επαγγελματικού συμβολαίου σε έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο που υποστηρίζω από μικρός. Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που βρίσκεται πάντα δίπλα μου και με στηρίζει σε αυτό που κάνω. Είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα μου όποτε χρειαστεί», δήλωσε ο Τσεβάς μετά την υπογραφή του συμβολαίου.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον σύλλογο.

 

To άρθρο Παναθηναϊκός: Γιώργος Κάτρης και Νίκος Τσεβάς υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα