Παναθηναϊκός: Η πρώτη φετινή προπόνηση και τα νούμερα των παικτών

15:29 31/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Μια ημέρα πριν αναχωρεί για τη Σλοβενία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση της σεζόν στο ΟΑΚΑ. τα νούμερα που θα έχουν στη φανέλα τους οι παίκτες του Αταμάν.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (31/08) στο κλειστό του

ΟΑΚΑ η επίσημη πρώτη προπόνηση του μπασκετικού Παναθηναϊκού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από αυτήν, απουσίαζαν οι διεθνείς Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Μωραϊτης, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ματίας Λεσόρ, ενώ εκτός προπονήσεων των «πράσινων» παραμένει και ο Ντίνος Μήτογλου που έχει υποστεί κάταγμα στην πρώτη φάλαγγα του μικρού δακτύλου του αριστερού του χεριού.

Οι υπόλοιποι αθλητές τέθηκαν κανονικά στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού βοηθάει συμμετέχοντας και ο Θωμάς Κώττας.

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί την Παρασκευή (01.09) για την Σλοβενία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της φετινής του προετοιμασίας, δίνοντας και δύο φιλικά παιχνίδια απέναντι στην KK Krka Novo mesto και στην Cedevita Olimpija.

Να αναφέρουμε ότι στο επίσημο σάιτ του Παναθηναϊκού εμφανίζονται τα νούμερα που επέλεξαν να έχουν στη φανέλα τους οι νέοι και οι παλιοί παίκτες της ομάδας.

Όπως είναι εδώ και καιρό γνωστό, ο Κώστας Σλούκαςέχει το «10» στη φανέλα. Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα έχει στην πλάτη το «41» που τον συνοδεύει σε όλη του την καριέρα. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αφήνει το «10» για το «21» που έχει και στην Εθνική μπάσκετ.

Το ρόστερ και τα νούμερα των παικτών του Παναθηναϊκού:

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης 0

Λούκα Βιλντόζα 2

Κάιλ Γκάι 3

Δημήτρης Μωραΐτης 6

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι 8

Κώστας Σλούκας 10

Γιώργος Καλαϊτζάκης 16

Αλέξανδρος Σαμοντούροβ 20

Ιωάννης Παπαπέτρου 21

Τζέριαν Γκραντ 22

Κώστας Αντετοκούνμπο 37

Ματίας Λεσόρ 26

Μάριους Γκριγκόνις 40

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ 41

Κωνσταντίνος Μήτογλου 44

Λευτέρης Μαντζούκας 72

To άρθρο Παναθηναϊκός: Η πρώτη φετινή προπόνηση και τα νούμερα των παικτών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα