«Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε τα βρήκαν για το δανεισμό του Σαμέτ Ακαϊντίν» γράφουν οι Τούρκοι

15:24 11/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Αίσιο τέλος φαίνεται είχαν σύμφωνα ε τους Τούρκους, οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε, για τον Σαμέτ Ακαϊντίν.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της «ΗaberGlobal», Σερκάν Χαμζάογλου, Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε έδωσαν τα… χέρια για τον δανεισμό του Σαμέτ Ακαϊντίν.

lang="el-GR">Όπως μάλιστα αναφέρεται, ο Παναθηναϊκός θα καλύψει πλήρως τον μισθό του παίκτη για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ανήκε στη Φενέρμπαχτσε, η οποία τον απέκτησε από την Άδανα Ντεμίρσπορ έναντι 3,7 εκατ. ευρώ.

Στην καριέρα του, μεταξύ άλλων, έχει φορέσει τη φανέλα της Αρσίνσπορ, της Σανλιούφασπορ, Κεντσλεργκιουντσού, ενώ αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της Τράμπζονσπορ. Είναι τέσσερις φορές διεθνής με την Τουρκία, ενώ συνολικά στην καριέρα του μετρά 319 ματς και 21 γκολ.

 

Samet Akaydin-Panathinakios anlaşma detayları…
Fenerbahçe ile Yunan ekibi, kiralama ücreti ve Samet’in yarım sezonluk maaşı karşılığında anlaştı.
Fenerbahçe’den yıllık 14 milyon TL kazanan Samet’in yarım sezonluk maaşı artı bonus kazançlarını Panathinaikos karşılayacak. pic.twitter.com/UrdcLFmXs3

— Sercan Hamzaoğlu (@sercanhamzaolu) January 11, 2024

To άρθρο «Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε τα βρήκαν για το δανεισμό του Σαμέτ Ακαϊντίν» γράφουν οι Τούρκοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > NewsIt
Παναθηναϊκός, Φενέρμπαχτσε, Σαμέτ Ακαϊντίν, Τούρκοι,panathinaikos, fenerbachtse, samet akaintin, tourkoi