Παναθηναϊκός: Κανονικό πρόγραμμα ξανά για τον Φώτη Ιωαννίδη, εκτός ο Φίλιπ Τζούρισιτς

14:50 19/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη μεγάλη ρεβάνς των ημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον Φώτη Ιωαννίδη να προπονείται και πάλι με την υπόλοιπη ομάδα στο Κορωπί.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ξεπέρασε τη θλάση που τον είχε αφήσει εκτός τον τελευταίο καιρό και ακολούθησε τη Δευτέρα (19/02) για δεύτερη σερί ημέρα το κανονικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού

στο Κορωπί, ανεβάζοντας ρυθμούς ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Φατίχ Τερίμ θα αποφασίσει αν και πόσο θα αγωνιστεί κόντρα στους Θεσσαλονικείς στη Λεωφόρο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε τη Δευτέρα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι έπαιξαν περισσότερο από ένα ημίχρονο στον αγώνα κόντρα στη Λαμία έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζούριτσιτς και θεραπεία έκαναν οι Χουάνκαρ, Βέρμπιτς,  Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Κανονικό πρόγραμμα ξανά για τον Φώτη Ιωαννίδη, εκτός ο Φίλιπ Τζούρισιτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Κανονικό, Φώτη Ιωαννίδη, Φίλιπ Τζούρισιτς,panathinaikos, kanoniko, foti ioannidi, filip tzourisits