Παναθηναϊκός: «Κλείνει» δανεικό τον Ακαϊντίν και στοχεύει και δεύτερη μεταγραφή στην άμυνα

00:09 10/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μέσα στις επόμενες ώρες τη μεταγραφή του διεθνούς Τούρκου στόπερ, Σαμέτ Ακαϊντίν από τη Φενερμπαχτσέ με μορφή του δανεισμού, με το «τριφύλλι» μάλιστα να στοχεύει σε άλλη μια μεταγραφή για την άμυνα του. 

Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Σαμέτ Ακαϊντίν, με τον 29χρονο

κεντρικό αμυντικό που έχει παραγκωνιστεί από την Φενέρ να θέλει να αλλάξει παραστάσεις και συνάμα να καταφέρει να μπειστην αποστολή της εθνικής Τουρκίας για το EURO 2024.

Ο Ακαϊντίν έχει ήδη συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για να μετακομίσει στην Αθήνα για τους επόμενους 6 μήνες και πλέον γίνονται οι τελικές συζητήσεις ανάμεσα στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και της «Φενέρ», για να κλείσει το «deal» μέσα στην Τετάρτη (10/1) και να ταξιδέψει ο παίκτης στην Ελλάδα για να «μπει» στις προπονήσεις των «πράσινων» και να είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο (14/1) μεγάλο ματς με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό κυνηγούν και μία δεύτερη «μεγάλη» κίνηση στόπερ, με τις πληροφορίες απ’ τα τουρκικά ΜΜΕ να επιμένουν, πως ο Φατίχ Τερίμ προσπαθεί να πείσει τον διεθνή Τούρκο στόπερ, Τσανγκλάρ Σογιουντσού της Ατλέτικο Μαδρίτης να τον ακολουθήσει στην Αθήνα.

To άρθρο Παναθηναϊκός: «Κλείνει» δανεικό τον Ακαϊντίν και στοχεύει και δεύτερη μεταγραφή στην άμυνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Κλείνει, Ακαϊντίν,panathinaikos, kleinei, akaintin