Παναθηναϊκός: Ο Μαρθελίνο δεν μπορεί να ξεπεράσει ακόμα τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ

14:17 20/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Έχοντας αποχωρήσει από τον πάγκο της Μαρσέιγ, μετά το τραγικό ξεκίνημα της ομάδας τη φετινή σεζόν, ο Μαρθελίνο δείχνει πως ακόμα δεν μπορεί να… χωνέψει τον αποκλεισμό της γαλλικής ομάδας από τον Παναθηναϊκό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ισπανός πρώην τεχνικός της Μαρσέιγ, Μαρθελίνο, τόνισε στην ισπανική εφημερίδα «AS», πως οι Μασσαλοί έπρεπε να έχουν προκριθεί κόντρα στον

Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως ήταν καλύτεροι στη ρεβάνς του «Βελοντρόμ».

Ο 58χρονος τεχνικός μίλησε για την διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα και χαρακτήρισε άδικο τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό, που ουσιαστικά έφερε την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της γαλλικής ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Μαρθελίνο δήλωσε: «Πιστεύω ότι απλά οι εξελίξεις θα είχαν μετατεθεί για αργότερα. Αν είχαμε νικήσει θα είχαν καθυστερήσει, αλλά κάποια στιγμή τα ίδια θα συνέβαιναν. Αυτή η ήττα ήταν πολύ άδικη, αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Από τα δέκα παιχνίδια, είναι δύσκολο να χάνεις το ένα με αυτόν τον τρόπο. Ήταν μια βραδιά για να βάλουμε πολλά γκολ. Ο αντίπαλος σχεδόν δεν είχε σουτ στην εστία μας. Στο 95′ έγινε ένα περίεργο πέναλτι, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, μετά ενεπλάκη το VAR… Θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί στην παράταση, μας ακύρωσαν δύο γκολ. Ήταν όλα εναντίον μας, ήταν άδικο».

To άρθρο Παναθηναϊκός: Ο Μαρθελίνο δεν μπορεί να ξεπεράσει ακόμα τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Μαρθελίνο, Μαρσέιγ,panathinaikos, marthelino, marseig