Παναθηναϊκός: Παίζει ο Μακέντα με Αστέρα Τρίπολης

21:51 15/3/2021 - Πηγή: NewsIt

Το πρόβλημα που απέκτησε ο Φεντερίκο Μακέντα στο ΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚ, φαίνεται πως δεν είναι ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή στην πρώτη αγωνιστική των play off της Superleague.

Ο Παναθηναϊκός

ξεκινά την πορεία του στα φετινά play off της Superleague από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης, εκεί που θέλει να δείξει πως είναι.. διεκδικητής ενός ευρωπαϊκού «εισιτηρίου». Σε αυτή τη μάχη, φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμος ο Φεντερίκο Mακέντα.

Ο Ιταλός σέντερ φορ αποκόμισε ένα ελαφρύ διάστρεμμα από το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο ωστόσο δεν προκαλεί ανησυχία.

Επίσης και ο Αργύρης Καμπετσής αναμένεται να είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του έχοντας ξεπεράσει την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε την περασμένη εβδομάδα.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι ο Σαβιέρ αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς τις επόμενες μέρες, την ώρα που παραμένει στον… αέρα η συμμετοχή του Βέλεθ στο ματς της Τρίπολης.

Κουρμπέλης και Σανκαρέ αναμένεται να ανεβάσουν ρυθμούς μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα με σκοπό να επιστρέψουν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Παίζει ο Μακέντα με Αστέρα Τρίπολης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα