Παναθηναϊκός: Προετοιμασία για Παναιτωλικό – Aποφόρτιση ο Πάλμερ Μπράουν

15:15 12/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (16/9) με τον Παναιτωλικό για την τέταρτη αγωνιστική της Super League.

Τζούρισιτς και Αϊτόρ προπονήθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα και έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας δοκιμασίας του Παναθηναϊκού

στο Αγρίνιο.

Την ίδια στιγμή Γεντβάι και Βαγιαννίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ ο ο Πάλμερ Μπράουν ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μλαντένοβιτς, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Γεντβάι, Βαγιαννίδης. Πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Πάλμερ – Μπράουν.»

 

To άρθρο Παναθηναϊκός: Προετοιμασία για Παναιτωλικό – Aποφόρτιση ο Πάλμερ Μπράουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Προετοιμασία, Παναιτωλικό – Aποφόρτιση, Πάλμερ Μπράουν,panathinaikos, proetoimasia, panaitoliko – Apofortisi, palmer braoun