Παναθηναϊκός: Σέρβοι και Πολωνοί γράφουν για τον Φιλίπ Μλαντένοβιτς - Η αντίδραση των πρασίνων

11:29 18/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει στραμμένη την προσοχή του στα πλέι οφ και στη “μάχη” για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα από Πολωνία και Σερβία έχει “καπαρώσει” τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Τόσο το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «meczyki.pl» όσο και τα ρεπορτάζ από την Σερβία, συνδέουν μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό με την περίπτωση του διεθνούς Σέρβου αριστερού μπακ, Φιλίπ Μλαντένοβιτς

Ο Μλαντένοβιτς είχε απασχολήσει το «τριφύλλι» και

το καλοκαίρι του 2020, όμως ο Παναθηναϊκός επέλεξε εκείνο το διάστημα τον Χουάνκαρ. Παράλληλα, ο Μλαντένοβιτς αποφάσισε να παραμείνει στην Πολωνία, πηγαίνοντας ως ελεύθερος στη Λέγκια Βαρσοβίας, όπου έγινε γρήγορα βασικό στέλεχος.

Σύμφωνα με τους Πολωνούς, ο Μλαντένοβιτς έχει δώσει δυο αρνητικές απαντήσεις στη Λέγκια, σε προτάσεις ανανέωσης συμβολαίου κι έτσι η πολωνική ομάδα κινήθηκε για τον αντικαταστάτη του (φαίνεται πως τον βρήκε στο πρόσωπο του Πάτρικ Κουν της Ρακόβ).

Αν και στον Παναθηναϊκό, όλοι σκέφτονται αυτή τη στιγμή τη “μάχη” του πρωταθλήματος, παρόλα αυτά οι πληροφορίες απ’ την Σερβία αναφέρουν πως το “τριφύλλι” έχει επί της ουσίας «καπαρώσει» τον Μλαντένοβιτς για το καλοκαίρι και το όλο θέμα έχει «φρενάρει» μέχρι την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του «τριφυλλιού».

Πάντως, από την πλευρά του “τριφυλλιού” ξεκαθαρίζεται ότι δεν έχει προχωρήσει τίποτα απολύτως στο κομμάτι των μετεγγραφών και ότι δεν χρειάζεται και η αναπαραγωγή τέτοιων σεναρίων.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Σέρβοι και Πολωνοί γράφουν για τον Φιλίπ Μλαντένοβιτς - Η αντίδραση των πρασίνων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Σέρβοι, Πολωνοί, Φιλίπ Μλαντένοβιτς,panathinaikos, servoi, polonoi, filip mlantenovits