Παναθηναϊκός: «Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Αδάνα Ντεμίσπορ για μετεγγραφική υπόθεση» – Στη Τουρκία γράφουν για τον Γιουσούφ Σαρί

15:25 8/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός εμπλέκεται σε μετεγγραφικά σενάρια και εμφανίζεται να βρίσκεται σε επικοινωνία με την Άδανα Ντεμίσπορ. Η περίπτωση του Γιουσούφ Σάρι εμφανίζεται να βρίσκεται στο στόχαστρό του.

Όπως αναφέρει “τιτίβισμα” του Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου από την Τουρκία, ο πρόεδρος της Αδάνα Ντεμίρσπορ βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και θα έχει συνάντηση με τον προπονητή του Παναθηναϊκού,

Φατίχ Τερίμ για μεταγραφική υπόθεση.

“Στην Αθήνα μετέβη ο αντιπρόεδρος της Αδάνα Ντεμίρσπορ, Μετίν Κορκμάζ, για να έχει μεταγραφικές συνομιλίες με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ”, αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος από τη γειτονική χώρα, ο οποίος είχε αποκαλύψει αι τη συμφωνία των “πρασίνων” με τον Φατίχ Τερίμ.

ÖZEL | Adana Demirspor Başkanvekili Metin Korkmaz, Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim ile transfer görüşmelerinde bulunmak için Atina’ya gitti.

— Yağız Sabuncuoğlu (@yagosabuncuoglu) January 8, 2024

Σύμφωνα με το Ajansspor και τον δημοσιογράφο, Σαλίμ Μανάβ, ο Φατίχ Τερίμ, έχει σκανάρει τον 25χρονο εξτρέμ της Άδανα Ντεμίρσπορ, Γιουσούφ Σαρί!

Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ζητήσει από την ομάδα να κινηθεί για τον παίκτη ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 25 ματς σκοράροντας δυο φορές και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ.

Στο παρελθόν, ο Σαρί έχει αγωνιστεί σε Μαρσέιγ, Κλερμόν, Ρίζερσπορ και Τράμπζονσπορ. Είναι διεθνής με την Τουρκία, μετρώντας 4 συμμετοχές και ένα γκολ.

Ajansspor Özel

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Adana Demirspor’da forma giyen Yusuf Sarı’nın transfer edilmesini istedi.

Yunan temsilcisi, Mavi Şimşekler’le çok yakın zamanda resmi temasa geçecek.

Yusuf Sarı’yı Yunan ekibi Olympiakos da takip ediyor.… pic.twitter.com/EPkrT461rS

— Ajansspor (@ajansspor) January 8, 2024

To άρθρο Παναθηναϊκός: «Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Αδάνα Ντεμίσπορ για μετεγγραφική υπόθεση» – Στη Τουρκία γράφουν για τον Γιουσούφ Σαρί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα