Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Αντούνα, μένει η θετική απάντηση της Κρουζ Αζούλ

18:56 2/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Αντούνα, με τον παίκτη να περιμένει το OK της Κρουζ Αζούλ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, σύμφωνα με τους Μεξικανούς.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση. Ο διεθνής Μεξικανός εξτρέμ, Ουριέλ Αντούνα, ο οποίος αποτελεί τον μεγάλο

στόχο του τριφυλλιού, προβάρει τα πράσινα.

Ο Αντούνα θέλει να έρθει στην Ελλάδα και να επιστρέψει στην Ευρώπη, ωστόσο πρέπει να δώσει το ΟΚ και η Κρουζ Αζούλ, κάτι που δεν είναι απίθανο.

Ο δημοσιογράφος Κερβ, ο οποίος είχε αποκαλύψει την πρόταση του τριφυλλιού, κάνει λόγο για συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον παίκτη και σημειώνει πως το μόνο που μένει για να γίνει το deal είναι να αποδεχτεί την πρόταση των πράσινων η Κρουζ Αζούλ.

Οι πράσινοι δίνουν πολλά περισσότερα λεφτά στον παίκτη από την Κρουζ Αζούλ, με τον Αντούνα να προτιμάει τον Παναθηναϊκό.

Hay acuerdo del Panathinaikos con Uriel Antuna. Le ofrecen un salario 50% más alto que el que percibe en Cruz Azul y por parte del jugador, la operación está aprobada. Falta que se pueda lograr un acuerdo con Cruz Azul. pic.twitter.com/vilaYwUbBt

— Kery (@KeryNews) January 2, 2023

To άρθρο Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Αντούνα, μένει η θετική απάντηση της Κρουζ Αζούλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Συμφωνία, Αντούνα, Κρουζ Αζούλ,panathinaikos, symfonia, antouna, krouz azoul