Παναθηναϊκός: «Τα βρήκε με Σαμέτ Ακαϊντίν» γράφουν στην Τουρκία – Δημοσίευμα για Χοσέ Κόρντομπα

10:43 10/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Τα μετεγγραφικά του Παναθηναϊκού φαίνεται πως παίρνουν… φωτιά. Έτοιμο να κάνει δικό του τον Σαμέτ Ακαϊντίν φέρεται να είναι το “τριφύλλι” ενώ υπάρχει και δημοσίευα για την περίπτωση του Χοσέ Κόρντομπα.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σαμέτ Ακαϊντίν εμφανίζεται να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός,

σύμφωνα με τον Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου (σ.σ ο δημοσιογράφος, ο οποίος είχε αποκαλύψει τη συμφωνία του “τριφυλλιού” με τον Φατίχ Τερίμ).

“Ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τους όρους του συμβολαίου του ο Σαμέτ Ακαϊντίν”, αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος για τον 29χρονο διεθνή αμυντικό και προσθέτει πως “… ο αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ήρθε στην Κωνσταντινούπολη για να συναντηθεί και να έρθει σε συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε”.

Samet Akaydin, Panathinaikos ile sözleşme şartlarında anlaşmaya vardı.

Panathinaikos Sportif Direktörü, Fenerbahçe ile görüşmek ve anlaşmak için İstanbul’a geldi.

— Yağız Sabuncuoğlu (@yagosabuncuoglu) January 10, 2024

Την ίδια στιγμή, με βάση το βουλγάρικο “temasport” -το οποίο επικαλείται δημοσιεύματα από τον Παναμά- η Λέφσκι ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τον Χοσέ Κόρντομπα.

Ο 22χρονος στόπερ δημοσίευσε story στο Instagram από την πρεσβεία του Παναμά στην Ελλάδα, γεγονός που… φούντωσε τις συγκεκριμένες φήμες.

Η Λέφσκι Σόφιας απέκτησε τον Κόρντομπα με τη μορφή δανεισμού από την Ιντεπεντιέντε του Παναμά. Στη συνέχεια η ομάδα από την Βουλγαρία πλήρωσε 100.000 ευρώ για την απόκτηση του ως κανονική μεταγραφή το καλοκαίρι του 2022.

To άρθρο Παναθηναϊκός: «Τα βρήκε με Σαμέτ Ακαϊντίν» γράφουν στην Τουρκία – Δημοσίευμα για Χοσέ Κόρντομπα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα