Παναθηναϊκός: Θέλει να “δέσει” Αλεξανδρόπουλο και Ζαγαρίτη

10:04 8/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Αρχίζει και βρίσκει τα «πατήματα» του στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας εντυπωσιάσει με την εικόνα του κόντρα στην ΑΕΚ. Αλεξανδρόπουλος και Ζαγαρίτης κέρδισαν τις εντυπώσεις με την παρουσία τους και στο «τριφύλλι» κινούνται ήδη για να τους κρατήσουν.

 

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός,

Πιέρ Ντρεοσί, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Γαλλία, αλλά με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα… τρέξουν οι επαφές του για τις ανανεώσεις κάποιων συμβολαίων.

 

Στο.. τραπέζι αυτή τη στιγμή βρίσκονται τα ονόματα των Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου και Βασίλη Ζαγαρίτη, που εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους.

 

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βλέποντας την εξέλιξη του 19χρονου μέσου και έχουν αποφασίσει να κινηθούν για να προλάβουν τις εξελίξεις και να «δέσουν» με νέο συμβόλαιο ένα απ’ τα πιο σημαντικά ποδοσφαιρικά πρότζεκτ που διαθέτουν.

 

Ανάλογη κίνηση θα γίνει και με τον 19χρονο αριστερό μπακ. Να αναφέρουμε ότι ο Ζαγαρίτης μένει ελεύθερος στο τέλος της φετινής σεζόν και στο «τριφύλλι» δεν θέλουν με τίποτα να τον χάσουν χωρίς ένα σημαντικό αντίτιμο. Το συμβόλαιο του Αλεξανδρόπουλου ολοκληρώνεται το 2022.

To άρθρο Παναθηναϊκός: Θέλει να “δέσει” Αλεξανδρόπουλο και Ζαγαρίτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα