Παντελής Δεντάκης: Δεν συμπαθώ πολύ την τηλεόραση, για την ακρίβεια με τη σύντροφό μου δεν έχουμε στο σπίτι μας

21:01 26/8/2023 - Πηγή: NewsIt

“Σιχαίνομαι τη χυδαία προπαγάνδα και τα φθηνά προγράμματα υποκουλτούρας” ανέφερε ο Παντελής Δεντάκης.

Ο Παντελής Δεντάκης έδωσε συνέντευξη στο MyTv και στην Μαίρη Καράμπελα και μίλησε για τον λόγο που δεν συμπαθεί την τηλεόραση και τις αξίες που πρέπει να τη διέπουν. 

Τι αγαπάτε στην τηλεόραση;

Δεν συμπαθώ πολύ την τηλεόραση. Για την ακρίβεια με τη σύντροφό μου δεν έχουμε τηλεόραση στο σπίτι μας. Σιχαίνομαι τη χυδαία προπαγάνδα και τα φθηνά προγράμματα υποκουλτούρας. Συμβαίνουν, όμως, και πολύ όμορφα πράγματα.

Αξιόλογες

σειρές και ταινίες, ωραία ντοκιμαντέρ, ενημερωτικές και αθλητικές εκπομπές. Νομίζω ότι οι άνθρωποι που δουλεύουν στην τηλεόραση θα πρέπει να διαφυλάξουν και να φροντίσουν πολύ περισσότερο την ουσία, τη θετικότητα, την αλήθεια, την πνευματικότητα.

Αν εκείνοι πάψουν να θεωρούν το μέσο ως σκουπίδι, θα σταματήσει να το θεωρεί και ο κόσμος.

Αν εκείνοι σταματήσουν να θεωρούν τον τηλεθεατή ως άβουλο καταναλωτή και αρχίσουν να τον αντιλαμβάνονται ως σκεπτόμενο άνθρωπο, η τηλεόραση θα γίνει πολύ περισσότερο ουσιαστική και θα συμβάλει και στην προοδευτική και υγιή διαμόρφωση του πολίτη.

To άρθρο Παντελής Δεντάκης: Δεν συμπαθώ πολύ την τηλεόραση, για την ακρίβεια με τη σύντροφό μου δεν έχουμε στο σπίτι μας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα