ΠΑΟΚ – Αμπερντίν: Για το απόλυτο και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League

11:10 9/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Αμπερντίν (19:45, Newsit.gr, Cosmote Sport3) για την 4η αγωνιστική του Conference League και θέλει να κάνει το 4/4 στον όμιλό του, για να κλειδώσει την πρόκριση, αλλά και να αυξήσει τις πιθανότητες του για την πρωτιά στο 7ο γκρουπ.

Με νωπές τις δάφνες από τη μεγάλη νίκη που πέτυχε στην έδρα του Ολυμπιακού

και έδοντας πάρει τη νίκη στα προηγούμενα τρία ματς του ομίλου του στο Conference League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Αμπερντίν, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, με στόχο… να πανηγυρίσει ξανά..

Ο “δικέφαλος του βορρά” θα προσπαθήσει να προσθέσει ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή του. Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη για να “κλειδώσει” την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League, αλλά και για να διατηρήσει τις πιθανότητες του για την πρωτιά του ομίλου, η οποία δίνει την απευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής στον όμιλο, νικώντας στις καθυστερήσεις, μετά την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης στη Θεσσαλονίκη, και την Αμπερντίν στο «Πιτόντρι». Το αποτέλεσμα αυτό έφερε τους «ασπρόμαυρους» στους 9 βαθμούς και το +3 από τους «αετούς» της Φρανκφούρτης, κόντρα στην οποία θα παιχτεί, όπως όλα δείχνουν, η πρωτιά στο γκρουπ.

Η Αμπερντίν, από την άλλη, έχοντας μόλις ένα βαθμό έπειτα από τρεις αγωνιστικές, δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για να φτάσει στη δεύτερη θέση του ομίλου και να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο αμφίβολος Μπάμπα, με τον Ράφα Σοάρες να φαίνεται πως έχει προβάδισμα για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στην ενδεκάδα πιθανότατα θα επιστρέψουν οι Βιεϊρίνια, Εκόνγκ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Τσιγγάρας, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τόμας.

Αμπερντίν (Μπάρι Ρόμπσον): Ρος – Ντέβλιν, Γκάρτενμαν, Ρούμπεζιτς, Γένσεν, Μακένζι – Πολβάρα, Σάινι, Μπάρον, Μακγκράθ – Μιόφσκι.

Διαιτητής: Γιουτζίν Τζάγια (Αλβανία)

Βοηθοί: Ντογιάντο Μιφτάρι (Αλβανία), Ρέντι Άβντο (Αλβανία)

4ος: Ολσιόν Ιζειράι (Αλβανία)

VAR: Ντανιέλε Κίφι (Ιταλία), Μάρκο Σέρα (Ιταλία)

To άρθρο ΠΑΟΚ – Αμπερντίν: Για το απόλυτο και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ – Αμπερντίν, Conference League,paok – aberntin, Conference League