ΠΑΟΚ – Άρης: Με Λούκας Ρουπ η αποστολή των «κιτρίνων» για το ντέρμπι της Τούμπας

20:23 29/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Άρης θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (30/04, 20:00, LIVE από το Newsit.gr) για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και οι “κίτρινοι” ανακοίνωσαν την αποστολή του αγώνα.

Νέο πρόσωπο για τον Άρη είναι ο Λούκας Ρουπ,

που επανήλθε πρόσφατα στις προπονήσεις της ομάδας του Τερζή, ενώ εκτός παρέμεινε ο Γιακούμπ Μπράμπετς, λόγω τραυματισμού.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (30/04), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Λούις Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ρουπ, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Οντουμπάτζο, Μανού Γκαρθία, Χαΐροβιτς, Μπράμπετς, Μαρμαρίδης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης.

To άρθρο ΠΑΟΚ – Άρης: Με Λούκας Ρουπ η αποστολή των «κιτρίνων» για το ντέρμπι της Τούμπας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ – Άρης, Λούκας Ρουπ, Τούμπας,paok – aris, loukas roup, toubas