ΠΑΟΚ: Θετική εμφάνιση και ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου

22:35 5/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 απέναντι στην Στεάουα Βουκουρεστίου, με τον Ρασβάν Λουτσέσκου να χρησιμοποιεί δυο διαφορετικές εντεκάδες κατά την διάρκεια του φιλικού. Σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς ήταν ο νεαρός Γκορντεζιάνι.

Παρά το γεγονός ότι η Στεάουα αρχίζει στις 16/07 τις επίσημες υποχρεώσεις της, ο ΠΑΟΚ είχε μια αρκετά καλή εμφάνιση,

δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παρά το γεγονός πως ήταν το πρώτο του φιλικό στη χρονιά.

Στο 24o λεπτό οι Ρουμάνοι μπήκαν σε θέση οδηγού στην αναμέτρηση, με τον Κόμαν να κάνει το 1-0, σκορ που έμεινε αμετάβλητο για το πρώτο μέρος. 

Στην επανάληψη ο Ραζβάν Λουτσέσκου άλλαξε τα 10/11 των παικτών του, με αρκετά νέα παιδιά να αγωνίζονται, με τις εντυπώσεις που αφήνουν να είναι άκρως θετικές.

Μάλιστα στο 71 ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-1 όταν μετά από λάθος στην άμυνα της Στεάουα, ο Γκορντεζιάνι, έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ του φιλικού, με τον Λουτσέσκου να δοκιμάζει αρκετά πρόσωπα και αν μένει ιδιαίτερα χαρούμενος από την εικόνα της ομάδας του.

Οι συνθέσεις 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς (46’ Ταλιχμανίδης), Σάστρε (46’ Λύρατζης), Παναγιώτου (57’ Κουλιεράκης), Μιχαηλίδης (46’ Νάσμπεργκ), Ράφα Σοάρες (46’ Τσαούσης), Σβαμπ (46’ Αουγκούστο), Τσιγγάρας (46’ Γιαξής), Τάισον (46’ Βρακάς), Μουργκ (46’ Ρικάρντο/70’ Κωνσταντέλιας), Νάρεϊ (46’ Κανίς/70’ Α. Ζίβκοβιτς), Τόμας (46’ Γκορντεζιάνι).

Στεάουα Βουκουρεστίου(Ηλίας Χαραλάμπους): Βλαντ, Ποπέσκου, Ντάβα, Χαρούτ, Ραντούνοβιτς, Σουτ, Τζόκοβιτς, Ολάρου, Μπαλούτα, Μικουλέσκου, Κόμαν.

Μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού αγωνίστηκαν και οι Εντζούμα, Κορντέα, Κομπάνιο, Ενγκεζάνα ενώ λίγα λεπτά αργότερα και οι Κρέτου, Γκογκέσκου, Ραντασλαβέσκου, Γκιόργκε, Παντίρου.

To άρθρο ΠΑΟΚ: Θετική εμφάνιση και ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Θετική, 1-1, Στεάουα Βουκουρεστίου,paok, thetiki, 1-1, steaoua voukourestiou