ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 2-2: «Πέταξαν» δύο βαθμούς οι Πειραιώτες με «κατάρρευση» στο δεύτερο ημίχρονο

22:26 21/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη… φωτιά και “κάηκε” κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού έχασε προβάδισμα δύο τερμάτων και έμεινε στην ισοπαλία 2-2 στην 14η αγωνιστική της Super League 1.

Με τον Φορτούνη να κάνει φοβερό ματς και να σκοράρει δις στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός βρέθηκε

“αγκαλιά” με τη νίκη, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο επέτρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα να αντιδράσει και δέχθηκε δικαίως την ισοφάριση, με βάση την εικόνα του αγώνα.

Ο Παμλίδης μείωσε με ωραίο σουτ στο 64′ και ο Λιάσος έφερε στα… ίσια το ματς με προβολή, μετά από λάθος του Ανδρούτσου και ασίστ του Μορέιρα. Οι Περιαώτες έχασαν έτσι δύο ακόμη βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και φαίνεται ότι χάνουν την επαφή με την κορυφή της Super League 1.

Το παιχνίδι

Επεισοδιακό ήταν το ξεκίνημα του αγώνα, με τα επεισόδια στην κερκίδα να οδηγούν σε διαρκείς διακοπές του αγώνα, μέχρι ο διαιτητής να πάρει τους παίκτες και να φύγει για τα αποδυτήρια στο 15ο λεπτό του αγώνα. Στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν και ο αγώνας συνεχίστηκε από το ίδιο σημείο, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τον έλεγχο.

Είχε έτσι δύο καλές στιγμές με σουτ των Μπιέλ και Φορτούνη, για να έρθει τελικά το γκολ στο 34′. Ο Ανδρούτσος έκλεψε την μπάλα και ο Ελ Αραμπί την έστρωσε με εξαιρετικό τρόπο στον Φορτούνη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0 στο ματς.

Ο Τρικαλινός μέσος ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού σε αυτό το διάστημα και στο 45′ ανέλαβε και μία εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, για να στείλει την μπάλα “συστημένη” πάνω από το τείχος και στα δίχτυα για το 2-0 στον αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η εικόνα του αγώνα άλλαξε, με τον Μίτσελ να διατηρεί το σχηματισμό με τους τρεις μεσοεπιθετικούς και τον ΠΑΣ Γιάννινα να παίρνει περισσότερα ρίσκα. Οι γηπεδούχοι έγιναν πιο “απειλητικοί” και είχαν ευκαιρίες με Ριέντρα και Μορέιρα, ενώ έφθασαν ακόμη πιο κοντά στην ισοφάριση με κεφαλιά του Λιάσου που βρήκε στο δοκάρι στο 63′.

Αμέσως μετά όμως ήρθε το γκολ, με τον Παμλίδη να κάνει ωραίο σουτ στη γωνία του Πασχαλάκη και να σκοράρει για το 2-1 στο ματς. Το γκολ δεν άλλαξε τη ροή της αναμέτρησης, με τον Ολυμπιακό να δείχνει να μην μπορεί να αντιδράσει και τον ΠΑΣ Γιάννινα να “πιέζει” για δεύτερο γκολ με την ψυχολογία υπέρ του.

Στο 76′ έφθασε λοιπόν και στην ισοφάριση, αφού ο Μορέιρα πέρασε τον Ανδρούτσο από αριστερά και έκανε παράλληλο γύρισμα προς την εστία, με τον Λιάσο να βάζει την προβολή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Παρά και τις αλλαγές του Μίτσελ όμως, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βρει στη συνέχεια ένα τρίτο γκολ και έτσι έχασε δύο ακόμη βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας ακόμη πιο μακριά από την κορυφή της Super League 1. Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντίθετα, πήρε ένα σημαντικό βαθμό, στη “μάχη” για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σούλης – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος – Καραχάλιος, Ριένστρα, Λιάσος – Μορέιρα, Παμλίδης (81’ Ροσέρο), Σταματελόπουλος (61’ Μπάλαν)

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης – Βρουσάι (22’ Ανδρούτσος), Ντόι, Ρέτσος, Ρέαμπτσιουκ (81’ Μαρσέλο)– Εμβιλά, Ιν-Μπομ (81’ Γκάρι) – Μπιέλ, Χάμες (71’ Κασάμι), Φορτούνης – Ελ Αραμπί (71’ Μπακαμπού).

To άρθρο ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 2-2: «Πέταξαν» δύο βαθμούς οι Πειραιώτες με «κατάρρευση» στο δεύτερο ημίχρονο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 2-2, Πέταξαν, Πειραιώτες,pas giannina – olybiakos 2-2, petaxan, peiraiotes