Πάσχα με αρνί και κοκορέτσι για Παύλο Γλύξμπουργκ και Μαρί Σαντάλ - Τι «τρέχει» με την αγορά σπιτιού στην Αθήνα

18:33 11/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Πάσχα αλά ελληνικά θα κάνουν ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ! Η μεγαλύτερος γιος του εκλιπόντος τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου και η σύζυγός του θα γιορτάσουν στα Χάμπτονς με αρνί και κοκορέτσι.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ θα γιορτάσουν το Πάσχα

στο υπερπολυτελές σπίτι τους στα Χάμπτονς, τον «παράδεισο» των ζάπλουτων και διάσημων της Νέας Υόρκης.

Με θέα το γαλάζιο του Ατλαντικού, σε μία έκταση πνιγμένη στο πράσινο, ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ αποφάσισαν να περάσουν τις γιορτές αλά ελληνικά!

Στην έπαυλή τους αναμένεται να στρωθεί ένα παραδοσιακό ελληνικό τραπέζι με τις παραγγελίες για αρνί σούβλας, κοκορέτσι, αλλά και κοντοσούβλι, να έχουν ήδη δοθεί.

Παύλος Γλύξμπουργκ και αγορά σπιτιού στην Αθήνα

Μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και την εξαγγελία για εθνικές εκλογές από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι δημόσιες εμφανίσεις του μεγαλύτερου γιου του τελευταίου μονάρχη της Ελλάδας, μειώθηκαν και ορισμένοι, όπως φαίνεται ανησυχούν.

Είναι μεσίτες που τους προηγούμενους μήνες είχαν έρθει σε επαφή με τον ίδιο και στενούς συνεργάτες του, με στόχο να προωθήσουν μία σειρά από πολυτελή ακίνητα που διαχειρίζονται στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως λέει στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο πρόεδρος των Ευρωπαίων Μεσιτών, Κοσμάς Θεοδωρίδης, τις τελευταίες εβδομάδες το ενδιαφέρον για αγορά δείχνει να έχει ατονήσει, χωρίς όμως να προκύπτει από πουθενά ότι ο Παύλος το μετάνιωσε…

«Τώρα είναι και το Πάσχα όπου οι προτεραιότητες αλλάζουν. Μοιάζει να έχουμε μία μικρή ανάπαυλα», είπε ο Κοσμάς Θεοδωρίδης.

Η σιωπή και η απουσία του Παύλου Γλύξμπουργκ το τελευταίο διάστημα ερμηνεύεται όπως φαίνεται ποικιλοτρόπως από ορισμένους.

«Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι έχουμε στείλει πολλά ακίνητα, έχουν γίνει αυτοψίες σε κάποια από αυτά τα ακίνητα και φαίνεται πως υπάρχει μία επιλογή και γίνονται περαιτέρω αναζητήσεις», συμπλήρωσε.

Παύλος Γλύξμπουργκ: Οριστική η απόφαση για αγορά ακινήτου στην Ελλάδα

Το περιβάλλον του Παύλου έχει ξεκαθαρίσει στο Live News πως η απόφαση για αγορά ακινήτου στην Ελλάδα είναι οριστική και αμετάκλητη. Με τον μεγαλύτερο γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου να χειρίζεται το θέμα προσωπικά.

Στις αρχές του επόμενου μήνα, Παύλος, Μαρί Σαντάλ και Άννα Μαρία θα βρεθούν στο Λονδίνο για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου της Αγγλίας και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Ελλάδα. Η αγωνία για μεσίτες και ιδιοκτήτες σπιτιών όπως φαίνεται παρατείνεται.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

 

To άρθρο Πάσχα με αρνί και κοκορέτσι για Παύλο Γλύξμπουργκ και Μαρί Σαντάλ - Τι «τρέχει» με την αγορά σπιτιού στην Αθήνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παύλος Γλύξμπουργκ, Πάσχα, Χάμπτονς,pavlos glyxbourgk, pascha, chabtons