Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Περιφερειακές εκλογές 2023: Αποτελέσματα και σταυροί των περιφερειακών συμβούλων

21:50 8/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – ΕΚΛΟΓΕΣ 2023ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ LIVE. Δείτε ποιος βγαίνει Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, τους σταυρούς των Περιφερειακών συμβούλων και τα

αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών 2023 και των Περιφερειακών Εκλογών 2023.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του newsit.gr θα σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλα τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023, από όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Με την ταχύτητα και την εγκυρότητα που σας έχουμε συνηθίσει, το newsit.gr θα σας παρουσιάσει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

Με συνεχή ροή ειδήσεων αλλά και εκτενή ρεπορτάζ, από τα επιτελεία των υποψηφίων Περιφερειαρχών, θα σας μεταφέρει τον παλμό των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 από όλη τη χώρα.

Υποψήφιοι για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι οι:
ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΣΠΑΝΟΣ ΦΑΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ του ΘΩΜΑ

Δείτε τους σταυρούς που πήρε κάθε υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος.

Αφού πρώτα επιλέξετε την Περιφέρεια που σας ενδιαφέρει, διαλέγετε στη συνέχεια την περιφερειακή ενότητα πους σας ενδιαφέρει, και πατήστε το κουμπί δίπλα στην ένδειξη «Υποψήφιοι σύμβουλοι» για να δείτε τους σταυρούς των υποψηφίων Περιφερειακών συμβούλων από κάθε συμδυασμό.

Δείτε σε live ροή αποτελεσμάτων ποιος εκλέγεται Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Περιφερειάρχης εκλέγεται ο/η επικεφαλής του συνδυασμού που αναδεικνύεται πρώτος σε ψήφους στις εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2023, εφόσον έχει συγκεντρώσει ποσοστό μεγαλύτερο του 43% επί του συνόλου των έγκυρων ψηφοδελτίων.

Σε διαφορετική περίπτωση, διεξάγεται επαναληπτική ψηφοφορία την επόμενη Κυριακή μεταξύ των δύο πρώτων σε ψήφους συνδυασμούς.

Για την εκλογή Περιφερειακών Συμβούλων, το απαραίτητο ποσοστό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως τον αριθμό των μελών του Συμβουλίου και τις επιδόσεις των άλλων συνδυασμών. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν λάβει ποσοστό μεγαλύτερο του 3% επί των εγκύρων ψηφοδελτίων.

Δείτε εδώ live τα αποτελέσματα εκλογών σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες.

Δείτε τα αποτελέσματα Δημοτικών εκλογών του Μαϊου 2019 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Στην ειδική εφαρμογή από το Υπουργείο Εσωτερικών θα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών και των Περιφερειακών εκλογών 2023.

To άρθρο Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Περιφερειακές εκλογές 2023: Αποτελέσματα και σταυροί των περιφερειακών συμβούλων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Περιφερειακές, 2023, Αποτελέσματα,perifereia stereas elladas – perifereiakes, 2023, apotelesmata