Πετροπόλεμος των Γκρίζων Λύκων σε προεκλογική συγκέντρωση του Εκρέμ Ιμάμογλου!

20:00 7/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Επίθεση με πέτρες πραγματοποίησαν περίπου 200 άτομα, που πρόσκεινται στο Κόμμα της Εθνικής Δράσης των Γκρίζων Λύκων, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, στην πόλη Ερζερούμ της Ανατολικής Τουρκίας. 

Ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης προσπάθησε να συνεχίσει την ομιλία του, λέγοντας ότι θα κάνει μηνυτήρια αναφορά στον Διευθυντή Ασφαλείας, τον νομάρχη και τον δήμαρχο, καθιστώντας υπεύθυνη για την επίθεση την Αστυνομία που «κάθεται και παρακολουθεί τα 200 άτομα» να πετούν πέτρες.

lang="tr" dir="ltr">Sayın @ekrem_imamoglu Ve Ekibinin maruz kaldığı saldırı,iktidarın kirli dilinin ürünüdür görün Bunları

Geçmiş olsun @ekrem_imamoglu#ErzurumBelediyesi#erzurum pic.twitter.com/U1eXL9XSiP

— Fırat Nadir BİNGÖL (@fratnadirbingl) May 7, 2023

Erzurum'da uğradıkları çirkin saldırı dolayısıyla Sn. @ekrem_imamoglu’na ve değerli Erzurumlulara #Milletİttifakı gönüllülerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, taşlı saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.#TurkiyeTarihYazacak #ÇokAzKaldı@iyiparti pic.twitter.com/5d4zhBHP9I

— Osman TÜRK / İYİ PARTİ – 28.Dönem Mv.Aday Adayı (@OsmanTurk38_) May 7, 2023

SON DAKİKA | MHP ve HÜDA PAR'lı 200 kişilik grup Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum Mitingi'ne taş ve sopalarla saldırdı. 12 kişi atılan taşlar nedeniyle yaralanırken, emniyet Ekrem İmamoğlu'nun mitingi yarıda kesmesini alandan ayrılmasını istedi. pic.twitter.com/GD8J0NdV66

— Haber (@Haber) May 7, 2023

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου προσπάθησε να κατευνάσει το συγκεντρωμένο πλήθος για να αποφευχθούν τα χειρότερα, κάνοντας λόγο για προβοκάτσια. Καθώς τα επεισόδια δεν σταματούσαν, ο ίδιος φυγαδεύτηκε από τους άνδρες της ασφάλειάς του και απομακρύνθηκε από το σημείο της συγκέντρωσης.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter νωρίτερα είχε καταγγείλει τον δήμαρχο της Ερζερούμ, Μεχμέτ Σεκμέν, για απόπειρα να παρεμποδίσει τη συγκέντρωση, καθώς όπως φαίνεται στο βίντεο τοποθέτησε στην πλατεία όπου επρόκειτο να γίνει η προεκλογική συγκέντρωση αστικά λεωφορεία.

«Βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια να αποτραπεί η συνάντησή μας με συμπολίτες μου στην Ερζερούμ στις 18:00. Δήμαρχε θα κουβαλάς αυτή την ντροπή για όλη σου τη ζωή. Περιμένω στις 18:00 όλους τους πολίτες της Ερζερούμ στην πλατεία Χαβούζμπασι της πόλης. Εμπρός Ερζερούμ!» ανέφερε στην ανάρτησή του ο Ιμάμογλου.

Erzurumlu hemşehrilerimle saat 18:00’deki buluşmamıza engel olunmaya çalışılıyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı @mehmetsekmen bu nezaketsizliğin kara lekesini ömrünün sonuna kadar taşıyacaksın.

Saat 18.00’de tüm Erzurumluları Havuzbaşı Kent Meydanı’na bekliyorum. Haydi… pic.twitter.com/NvkQJWxQhU

— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) May 7, 2023

To άρθρο Πετροπόλεμος των Γκρίζων Λύκων σε προεκλογική συγκέντρωση του Εκρέμ Ιμάμογλου! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > NewsIt
Πετροπόλεμος, Γκρίζων Λύκων, Εκρέμ Ιμάμογλου,petropolemos, gkrizon lykon, ekrem imamoglou